En ucuz ve hızlı şekilde PlayStation 5 nasıl alınır?

PS4 kovalayın 2.el, geçen gün tek kol mat kasa 4 oyun, 2950 koydum sarı siteye, baya mesaj geldi, çok ölucü var, adam 2000 tl'ye ps4 istiyor :)
 
Gece 3.00 veya 3.30 gibi kalkın. Siyah bir kar maskesi ve siyah eldiven takın. Bir tane teknoloji mağazasına girin. ( örn: Vatan bilgisayar, Teknosa.) Çilingirlik ile bazı şeyleri öğrenin ilk önce. Kepenk' i kaldırmak için yanınızda levye bulundurun. Kameralara dikkat edin. Kameraları kesip atmak için iyi kesen bir bıçak bulundurun. Alarmın çalmamasına dikkat edin. Ve istediğin konsolu alıp çıkın. Başka bir yöntem ;
Marketten elma sirkesi alın. Yarısından fazlasını için. Sonra gece gidip bir ATM bulup parçalayın. Oradaki banknotları alıp olabildiğince hızlı bir şekilde evinize gidin.
 
Sıfırdan basladıgınızı varsayıyorum ve para biriktirememe huyunuz varsa bu huyu asmaya calısın ve kucukten baslayın oluculuk yapın ikinci el ilanları yoklayın.

PS4 veya Xbox One X>Series S>PS5

Gibi hedefler koyarak istikrarlı bir şekilde para biriktirirseniz alırsınız.
Sigaranız alkolunuz varsa bırakmaya calısın hem saglıklı hem de o parayı koseye koyarsınız dışarıda yemek yemek yerine evde yiyin kısa mesafelerde toplu ulasım kullanmayın gibi durumlardan para artırarak para biriktirebilirsiniz.

Calısmıyorsanız ogrenciyseniz yaz geliyor mekanlar garson, komi vs arıyor sezon sonu tipleriyle güzel para gecer elinize.

Bunlar legal yontemler illegal yontemler hayalgucunuze kalmıs ama yaz aylarında cezaevini pek tavsiye etmem :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı