En utandığınız an nedir?

Komşu kapıyı çalmıştı ve bir şey istemişti ben ona ilk önce kolay gelsin dedim sonra iyi oyunlar dedim sonra iyi akşamlar demiştim sabahın köründe yanlışlıkla :/ halen utanıyorum.

Bizde de komşu kapıyı çalmıştı kim o deyince ben dedi arkadaşımın sesine benziyordu espri yapayım derken kim lan o dedim kapıyı açtım karşıma komşu çıktı ne olduğunu şaşırdım sonra bir daha görmedim

Babamın telefonundan Discord'a giriş yapmıştım çıkış yapmayı unuttum babam Discord'a girmiş grup mesajlarını görmüş yanına çağırdı beni...

Aklıma geldi gene cidden gerçek Discord da sevgilimle yazışıyordum (real) dışarı çıkacaktık ama o konular açıldı konuşuyorduk annem telefonumu elimden bir almıştı varya

Annem olmayan kişiye "anne" dedim.
Çok benzer bir anım var, 3-4 yaşlarındayken LCW Waikiki aşırı sıkıcı geliyordu. Bende hep yerdeki fayansların yansımasıyla üstteki ışıkları falan izliyordum sonra ailemin yanından kaybolup başka kadının önüne kadar gitmişim. Sonra kadına anne diyerek bir sarıldım kadın bana dik dik bakıyor. Bir baktım ailem kapıdan çıkıyor dik dik bakarak koşarak kaçmıştım.

Kaça gidiyordunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…