En uygun 144Hz monitör önerisi

Allah'ını seversen şu monitöre şu para verilir mi?
Seviyorum da, yalnızca rekabetçi oyunlar oynuyorsanız alın yazdım zaten. Hiç bir sorunu yok, saf rekabetçi oyun monitörü, 1ms GtGsi de var. 240hz alamayan rekabetçi oyuncuların alabileceği en ucuz monitör kendisi. Eğer film izleyip hikayeli oyun oynuyorsa da Acer veya Asus tercih edilmeli diye belirttim zaten.

Seçenekler az ve belli.

Lenovo şu aralar göz önünde çok bulunuyor. Değerlendirilebilir. Özellikleri fena değil.
Asus yukarıda ki Asus'a göre bazı değerleri daha yüksek. Pivot özelliği yok. Yukarıda ki modelde var.
Başka da yok zaten. VA panel ve TN panele hiç bulaşmaya gerek yok. Asus Tuf serisi bazı sorunları ile meşhur. Fakat mecbur değerlendirmek zorundasın.

Ya hocam ben şunu fark ettim sizde katılıyor musunuz görüşünüzü öğrenmek istiyorum @Saint Lucia. Hocam yok 0.5ms, yok 1ms GtG yani bu değerlerin hiçbiri gerçek değil ve göz ile anlaşılmıyor ki örnek veriyorum senin TN panel 1ms diye aldığın monitör aslında 5ms sunuyor. 1MS'ye çekmek için ayarlarından özelliğini aktif ediyorsun bu sefer ya overshoot yapıyor ya da parlaklığı kısılıyor vs. yani aslında hiçbir monitör 1ms değil ki (BenQ monitörleri konuya dahil etmiyorum).

Evet. Pazarlama taktiğinden başka bir şey değil benim gözümde. Işığı gören ender insanlardansın.
Çünkü bu ms testleri üretimde GtG'den yapılıyor. Düz renkte piksel gecikme yaşamadığı için sana bir pasta süsü gibi yediriyor. Asıl olay günlük kullanım ve oyunda belli oluyor. Tüm renklerin olduğu bir karede pikseller yoğunlaştığı zaman gecikme değeri haliyle artıyor. Bu yüzden parlaklığı düşürüyor o modlar. Piksel kısıp renkten kısıp sana düşük ms sunuyor.
Gayet açık konuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…