Hocam sıkıntı o değil. Kendim parasını biriktirip alırım. Annemin falan kredi kartına ihtiyacım yok zaten. Kendi kartım var. Onunla alabilirim. Fakat sanki benim için bir klavyeye 300 TL vermek çok fazla gibi.Ben 360TL'lik klavye aldim, tek dedigim sey "selam babacigim, is icin cok onemli bir klavye almam gerekiyor, acaba kredi kartinizi odunc alabilir miyim?" cumlesinden baska bir sey degildi. Ne calisiyorum ne baska bir sey yapiyorum. Eger guzel bir cumle bulup aileni eglendirebilirsen buyuk ihtimalle istedigin seyi elde edebilirsin.
Tamam. Ama neden?Gamepower Warlock Compact gayet iyi.
Klavye tamamen zevke bagli. Isterseniz 1985 model IBM Model M alin, isterseniz Drop CTRL alin. Aralarinda bir cok fark olmasina ragmen gorevleri ayni. Eger istiyorsaniz 160TL verip Bloody B120 alin, isterseniz 1200TL verip Drop CTRL alin.Hocam sıkıntı o değil. Kendim parasını biriktirip alırım. Annemin falan kredi kartına ihtiyacım yok zaten. Kendi kartım var. Onunla alabilirim. Fakat sanki benim için bir klavyeye 300 TL vermek çok fazla gibi.
Reddragon Kumara qp bilisimde 290 lira mi ne eger gercekten rezil sayilabilecek outemu blue switchlere katlanirim derseniz bu fiyata en uygunu o. Ayrica klavyeyi kotulemek gibi niyetim yok cunku zaten turkiyeden alacaginiz 500 liraya kadar olan neredeyse her klavyede ucuz outemu swichler kullaniliyor
Hocam başlıkta bile yazıyor görmüyorsunuz galiba. "En uygun fiyatlı"Eğer bütçe sıkıntınız yoksa;
Bunu öneririm.Redragon ve Gamepowerdan kat kat daha kalitelidir kendisi.Logitech G410 Atlas Spectrum RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı
Logitech G410 Atlas Spectrum RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.