Bu saatten sonra kimsenin tribini kaprisini çekemem, kafamı yoramam haydi işine derim iletişimi keserim. Kimsenin gönlünü eyleyecek derman da zaman da gücüm de yok.
Herkese merhaba, yakın bir erkek arkadaşınız var 6-7 seneden uzun zamandır beraber takılıyorsunuz. Her şey çok iyiyken zaman geçtikçe özellikle askere gidip geldikten sonra zaman zaman size tavrı değişse mesela sizin söylediğiniz şeye konudan çok farklı cevaplar verse veya tamamen hiç cevap vermeyip görüldüde bıraksa bakış açınız ne olur? Nasıl bir yol izlersiniz?
Ya yüz yüzeyken keyif aldığımız şeyler yapıyoruz football manager seviyoruz. Gelir bize oynarız evi bir sokak arkada yani onun haricinde şimdi dağ bisikleti almıştık daha bir kere beraber çıkamadan iletişimi kestim. Ama dikkat ettiğim bişey var kendi işine gelen şeyleri yapmamızı daha çok istiyor gibi.Yüz yüze görüşmüyor musun hiç? Tam olarak nasıl davranır?
Bir insan neden bunu yapar?O takmayan taraf genelde ben olduğum için bir problem olmuyor. Bana yapan henüz olmadı.![]()
HmmYa yüz yüzeyken keyif aldığımız şeyler yapıyoruz football manager seviyoruz. Gelir bize oynarız evi bir sokak arkada yani onun haricinde şimdi dağ bisikleti almıştık daha bir kere beraber çıkamadan iletişimi kestim. Ama dikkat ettiğim bişey var kendi işine gelen şeyleri yapmamızı daha çok istiyor gibi.
Erkeklerle bu yüzden konuşmuyorum. Her şeyi dalgaya alıyorlar ve hep satıyorlar. Kızlar arkadaş konusunda daha iyi.
Herkese merhaba, yakın bir erkek arkadaşınız var 6-7 seneden uzun zamandır beraber takılıyorsunuz. Her şey çok iyiyken zaman geçtikçe özellikle askere gidip geldikten sonra zaman zaman size tavrı değişse mesela sizin söylediğiniz şeye konudan çok farklı cevaplar verse veya tamamen hiç cevap vermeyip görüldüde bıraksa bakış açınız ne olur? Nasıl bir yol izlersiniz?
Bende askere gittim, ondan önce gidip geldim. Ben aynıydım.Hmm
Askerlikten sonra bazı şeyler değişmiş olabilir. Ben anladım ki sadece sanaldaki davranışlarından mutsuzsun ama genel olarak aranız iyi hala, eskisinden daha farklı olsa da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.