EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 29 Mayıs 2023 #31 selef dedi: Bazı insanlar çok duygusuz, bunu bilerek yaşamalıyız. Genişletmek için tıkla... Bilmesem peşinden kosardım zaten hocam oluruna bırakmak lazım bazı şeyleri.
selef dedi: Bazı insanlar çok duygusuz, bunu bilerek yaşamalıyız. Genişletmek için tıkla... Bilmesem peşinden kosardım zaten hocam oluruna bırakmak lazım bazı şeyleri.
selef Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Yer Bohemian Grove Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mayıs 2023 #32 EmirElibol dedi: Bilmesem peşinden kosardım zaten hocam oluruna bırakmak lazım bazı şeyleri. Genişletmek için tıkla... Haklısın.
EmirElibol dedi: Bilmesem peşinden kosardım zaten hocam oluruna bırakmak lazım bazı şeyleri. Genişletmek için tıkla... Haklısın.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #33 S****r çekip yolunuza mutlu mesut devam ediyorsunuz.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 29 Mayıs 2023 #34 CasillasYokeden dedi: Bir insan neden bunu yapar? Genişletmek için tıkla... Başkaları neden yapıyor bilmiyorum ama ben yaptığım insanlara aynaya bakmalarını tavsiye ediyorum.
CasillasYokeden dedi: Bir insan neden bunu yapar? Genişletmek için tıkla... Başkaları neden yapıyor bilmiyorum ama ben yaptığım insanlara aynaya bakmalarını tavsiye ediyorum.
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 29 Mayıs 2023 #35 CasillasYokeden dedi: Bende askere gittim, ondan önce gidip geldim. Ben aynıydım. Genişletmek için tıkla... Herkesi kendine göre kıyaslamak her yerde doğru olmaz.
CasillasYokeden dedi: Bende askere gittim, ondan önce gidip geldim. Ben aynıydım. Genişletmek için tıkla... Herkesi kendine göre kıyaslamak her yerde doğru olmaz.