Hocam ama dediğim donmaların ısıdan kaynaklı olduğunu pek sanmıyorum. Çünkü FPS'imi etkilemiyor ama ekran her 1 saniyede bir çok hafiften donuyor. Gene de termal macun kurumuş değiştirilmesi gerekiyordu zaten.Turbo Boost özelliğini devre dışı bırakıp işlemci hızını temel frekansa kilitlediği için performansınız çakılıyor, normal.
Ayarı tekrar %100'e çekin ve donma/ısınma sorununu çözmek için performansı kısmak yerine sistemi temizleyip macun yenilemesi yapmalısınız.
Öncelikle Darboğaz yap çözürlülüğün sonra AMD kullanıyorsan chill teknolojisini kullanmanı öneririm Hz göre FPS Hz göre sabitle ısıdan kaynaklı ise furkHocam ama dediğim donmaların ısıdan kaynaklı olduğunu pek sanmıyorum. Çünkü FPS'imi etkilemiyor ama ekran her 1 saniyede bir çok hafiften donuyor. Gene de termal macun kurumuş değiştirilmesi gerekiyordu zaten.
60 FPS'e kilitlemeyi denerim hocam. Termal macun alana kadar idare etse yeter bana zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.