LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #21 Kakooo dedi: Aynen hocam 4 işlem. İnşallah. Genişletmek için tıkla... Sizin girdiğinizde 8 işlem mi var ?
Kakooo dedi: Aynen hocam 4 işlem. İnşallah. Genişletmek için tıkla... Sizin girdiğinizde 8 işlem mi var ?
Scania R730 v8 Decapat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.560 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer İzmir/Aliağa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşleri 15 Haziran 2025 #22 LorenzoMatterhorn dedi: Sizin girdiğinizde 8 işlem mi var ? Genişletmek için tıkla... Extra kazanımlar var hocam LGS ile TEOG u karşılaştıramazsınız.
LorenzoMatterhorn dedi: Sizin girdiğinizde 8 işlem mi var ? Genişletmek için tıkla... Extra kazanımlar var hocam LGS ile TEOG u karşılaştıramazsınız.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #23 Scania R730 v8 dedi: Extra kazanımlar var hocam LGS ile TEOG'u karşılaştıramazsınız. Genişletmek için tıkla... Ekstra kazanım dediğin TEOG'da olmayıp LGS'de olan konular mı var?
Scania R730 v8 dedi: Extra kazanımlar var hocam LGS ile TEOG'u karşılaştıramazsınız. Genişletmek için tıkla... Ekstra kazanım dediğin TEOG'da olmayıp LGS'de olan konular mı var?
Scania R730 v8 Decapat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.560 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer İzmir/Aliağa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşleri 15 Haziran 2025 #24 LorenzoMatterhorn dedi: Ekstra kazanım dediğin TEOG'da olmayıp LGS'de olan konular mı var? Genişletmek için tıkla... Evet.
LorenzoMatterhorn dedi: Ekstra kazanım dediğin TEOG'da olmayıp LGS'de olan konular mı var? Genişletmek için tıkla... Evet.
Sindlas Centipat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #25 LorenzoMatterhorn dedi: Siz teoga girseydiniz en zoru oydu. Genişletmek için tıkla... Dalga geçiyor sanırım TEOG da 6'nın karesi soruluyordu.
LorenzoMatterhorn dedi: Siz teoga girseydiniz en zoru oydu. Genişletmek için tıkla... Dalga geçiyor sanırım TEOG da 6'nın karesi soruluyordu.
Kakooo Centipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 505 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #26 LorenzoMatterhorn dedi: Sizin girdiğinizde 8 işlem mi var? Genişletmek için tıkla... Hocam bilip bilmeden konuşuyorsunuzda ondan yazdım.
LorenzoMatterhorn dedi: Sizin girdiğinizde 8 işlem mi var? Genişletmek için tıkla... Hocam bilip bilmeden konuşuyorsunuzda ondan yazdım.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #27 Kakooo dedi: Hocam bilip bilmeden konuşuyorsunuzda ondan yazdım. Genişletmek için tıkla... Sen bilerek konuşuyorsun sanırım kaç kere TEOGA girdin?
Kakooo dedi: Hocam bilip bilmeden konuşuyorsunuzda ondan yazdım. Genişletmek için tıkla... Sen bilerek konuşuyorsun sanırım kaç kere TEOGA girdin?
Kakooo Centipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 505 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #28 LorenzoMatterhorn dedi: Sen bilerek konuşuyorsun sanırım kaç kere teoga girdin? Genişletmek için tıkla... Hepsini inceledim hocamm kendinizi çok zeki zannediyorsunuz ama LGS'leri açıp bir kere bile bakmamışsınız.
LorenzoMatterhorn dedi: Sen bilerek konuşuyorsun sanırım kaç kere teoga girdin? Genişletmek için tıkla... Hepsini inceledim hocamm kendinizi çok zeki zannediyorsunuz ama LGS'leri açıp bir kere bile bakmamışsınız.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #29 Kakooo dedi: Hepsini inceledim hocamm kendinizi çok zeki zannediyorsunuz ama LGS'leri açıp bir kere bile bakmamışsınız. Genişletmek için tıkla... Nereden çıkarttın bunu ?
Kakooo dedi: Hepsini inceledim hocamm kendinizi çok zeki zannediyorsunuz ama LGS'leri açıp bir kere bile bakmamışsınız. Genişletmek için tıkla... Nereden çıkarttın bunu ?
Kakooo Centipat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 505 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #30 LorenzoMatterhorn dedi: Nereden çıkarttın bunu? Genişletmek için tıkla... Hocam gözünüzü seveyim TEOG sınavları kazanım üzerine hatta daha erken yapılan bir sınav bunu neden anlamak istemiyorsunuz neden hep amacınız milleti aşağılamak.
LorenzoMatterhorn dedi: Nereden çıkarttın bunu? Genişletmek için tıkla... Hocam gözünüzü seveyim TEOG sınavları kazanım üzerine hatta daha erken yapılan bir sınav bunu neden anlamak istemiyorsunuz neden hep amacınız milleti aşağılamak.