End of the Evangelion'un Sonunda Tam Ne Oluyor?

Katılım
28 Temmuz 2018
Mesajlar
12.821
Makaleler
18
Çözümler
58
Yer
İzmir
Orijinal mangayı ve The End of Evangelion'u izledim, ama ikisinin sonu kafayı karıştırdı, bu seriyi izlemiş ve sonunu iyi kavramış biri bana tam olarak sonunu anlatabilir mi?
Benim anladığım kadarıyla filmde Shinji Dünya"yı yok ediyor ve Asuka ve kendisinin var olduğu bir dünya yaratıyor, ama sonra onu boğmaya çalışıyor, neden?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal mangayı ve the end of Evangelion'u izledim, ama ikisinin sonu kafayı karıştırdı, bu seriyi izlemiş ve sonunu iyi kavramış biri bana tam olarak sonunu anlatabilir mi?
benim anladığım kadarıyla filmde shinji dünya"yı yok ediyor ve asuka ve kendisinin var olduğu bir dünya yaratıyor, ama sonra onu boğmaya çalışıyor, neden?

benim anladığım, shinji insanlığı tamamlama projesini yapıyor. Herkes bir oluyor ama kendisi ve asuka sonradan projeyi reddediyor, dünyaya geri dönüyorlar.

ama sonra onu boğmaya çalışıyor, neden?[/SPOILER]

ilk başta onu insanlığı tamamlama projesinden var olmuş bir yapay bir asuka sandı ve boğmaya çalıştı, daha sonra asuka Shinji'ye sevgi gösterince, shinji gerçek asuka olduğunu anladı ve boğazını sıkmayı bıraktı.

İnternet üzerinden(fandom, evawiki) evangelion hakkında kafanızda soru işareti bırakan konuları araştırabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı