Ender 3 V3 SE hangi yazıcıyla takaslanır?

BryceKag

Femtopat
Daha fazla  
Bende bir Ender 3 V3 SE var daha yeni aldım ama ben bunu biraz geliştirmek istiyorum. Mesela ne bileyim klipper veya ender ng gibi o yüzden ender 3 V2 ile takaslamak istiyorum. Sizce yapmalı mıyım? Bir de ayrıca bu işe şu yönden bakıyorum babam zaten aldığından beri laf yapıyor bir de takaslarsam öğrenirse ayvayı yerim gerçek anlamda. Önerilere açığım.

Uzun süre ender 3 V2 kullandım tabla ayarı seni emin ol bıktıracaktır. Onun düşünda sağlam bir tabla ayarı yaparsan kaliteli baskılar veriyor ama işte her baskıda tabla ayarı bıktırır adamı onun dışında ben bir sıkıntısını görmedim Ender 3 V3 de Wi-Fi var mı bilmiyorum ama ender 3 V2 de yok. Ben Wi-Fi'si ve tabla ayarını kendisi yapan birmakine aldım çok memnunum

Bende bir Ender 3 V3 SE var daha yeni aldım ama ben bunu biraz geliştirmek istiyorum. Mesela ne bileyim klipper veya ender ng gibi o yüzden ender 3 V2 ile takaslamak istiyorum. Sizce yapmalı mıyım? Bir de ayrıca bu işe şu yönden bakıyorum babam zaten aldığından beri laf yapıyor bir de takaslarsam öğrenirse ayvayı yerim gerçek anlamda. Önerilere açığım.
V3 SE zaten dolu bir cihaz değil ki? Neden takaslıyorsun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı