Ender Taş [TTO] linçi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ses kaydını dinledim. "Sahte", "şeyimde değil", "kim yazmış ki onu?" falan demiş. Linç hakkında ise, iyi prim kasıldı. Benim umrumda değildi ne dediği, izlemeye devam etmiştim.

Tekrar tekrar dinledim aslında "Kur'an-ı Kerim... (umurumda değil in küfürlü versiyonu)...)" olduğunu fark ettim. İlk duyduğumda bende çok sevdim ve hiç yakıştırmadım kendisini çok severdim özellikle zor hapishane serisini bayılırdım. Özetle Ahmet aga, ruling Game, gereksiz oda vb. kişilerin ortak olduğu planı hiç yakıştırmadım bu bütün kanalları çok severdim özellikle Ahmet agayı bir ayrı severdim.

Ender bayağı sıkıntılı bir dönemden geçti bu iftirayı nasıl kaldıracaktı annesi babası akrabaları vardı onları düşünmeden, hayatına ne olacağı düşünmeden böyle yapmaları da çok kötü. Linç yedi, ayyıldız tim saldırdı ( bilmiyorum ama kendisi öyle diyor), DDoS yedi internetine giremedi. Yıllarca acı çekti ama yine de pes etmeyip Kanada'ya gidip bir araba çekti onun bu yönünden takdir ediyorum.

Ama benim de enderde hoş bulmadığım şeylerde var 15 yaşındasın çocuk aklıdır her şekilde eyvallah ama yine de bu dini kelimelerin yanına küfür, kötü sözleri hiç yakıştırmıyorum geçmişte çok küfür ettiğim için yanıt olarak özür diledim ama yine de hala biraz kızgınlığım var.

Bir sürü kanal açıp açıklama yaptığına şahit oldum bir özür dileyip bir de bunlar yalan demişti burada kafam karıştı bunları geçtim elhamdülillah Müslüman'ım yemin ederimki devam etmeye çalışıp azmama challange diye garip bir seriye başladığını gördüm. Ne bu şimdi? Yıllar sonra şimdi mi açıklıyorsun demeyeceğim çünkü burada hak veriyorum adam yıllarca linç yedi onu bekledi desek ses çıkaracak YouTuber desen onlarda yoktu ve anca şimdi duyurmasına bir şey demiyorum.

Kendi yorumumu vereceksem. Allah her şeyi görüyor, duyuyor, biliyor inşallah bu olayın sonucu herkesin hak ettiği gibi sonuçlanır.

"yA ağBi kUraN bEncE fEyk sjsjsjsj"
Madem 15 yaşında bile bu kadar zekiydi, neden böyle aptalca cümleler kursun ki, bilimsel falan da konuşmuyordu gayet ergen ağzıyla diyordu... Kendi düşüncem; açıkçası ona fazla yapıldı, sonuçta çocuk sayılır herkes 15 yaşına kadar büyümüyor, sonradan da açıklama yapmıştı...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim demek istediğim, 15 yaşında bir insanın Kuran hakkında yorum yapabileceği. Ender o bilgiye sahip değil vs. demedim.

Ahmet Agayı severdim ama Enderi daha çok severdim. Ben ilk bu olay patladığında inanmamıştım. Ki hatırladığım kadarıyla sadece fake falan diyordu küfürü başka bir şeye ediyordu. Fazla bir şey demeye gerek olduğunu sanmıyorum yeniden başlarsa güzel olur

Yorum yapmıyor ki, basbaya sövüyor Şimdi ben sana sövsem seni hakkıyla eleştirmiş mi olurum?
Olay Ender'in yaptığı yorum değil, aslında şu an olay Ender de değil.
Evet ama 15 yaşında "yA ağBi kUraN bEncE fEyk sjsjsjsj" demek... Ben, o yaşlarda böyle saçmalamayacak kadar cahil değildim.
Ben sadece bu mesaja cevap verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…