Ender Taş [TTO] linçi hakkında ne düşünüyorsunuz?

@etol4040 Beğenmedim ifadesi atmışsın. Çok önemli olan TTO konusu hakkında profesör olarak yorumuma neden katılmadığını açıkla da bi' aydınlığa kavuşalım, topluma yararlı bireyler haline gelelim.

YouTube'da 7-8 yaşında ki çocuklar video çekip TTO ya sövüyorlar ya da tehdit ediyorlardı, olay o kadar saçma bir hal almıştı yani. YouTube Türkiye için bir devrin sonuydu.

Aynı Türk magazin kanalları gibi anlatıyor olayı, her izlediğimde gülüyorum.
Türkçe takıncılı tıtto.

Bir Minecraft içerik üreticisinin bilmem kaç yıl önce söylediği şeyi neden düşünme gereği duyuyoruz, sövüyorsa sövsün pek de umurumda değil. Bunu düşünüyorum. Siz de kafa yormayın, yazmaya değmez.
Keşke Charmquell ve Yuukrp adlı arkadaşların videolarını izleseymişsiniz. Ama anlaşılan artık techopat sadece mesaj kasmaya çalışan kişilerden olmuş resmen.

Adama komplo kurulmuş, Ahmet Aga tarafından. Ahmet de TTO'nun abonelerini alıp devam etti. Parayı bulunca kanalını kapadı. Şuan Gürcistan'da gece hayatı yaşıyor kendisi.

Hatta Ender, Anıl Aga'ya veya Ahmet Aga'ya özel hayatın gizliliğini ifşa ettiği için dava açamaz mı? Sonuçta, Ender bunları duyanların sadece ordaki arkadaşlarının olduğunu varsayarak söyledi çünkü özel bir konuşma herkes tarafından bilinmez. Yanlış mıyım?

Hatta Ender, Anıl Aga'ya veya Ahmet Aga'ya özel hayatın gizliliğini ifşa ettiği için dava açamaz mı? Sonuçta, Ender bunları duyanların sadece ordaki arkadaşlarının olduğunu varsayarak söyledi çünkü özel bir konuşma herkes tarafından bilinmez. Yanlış mıyım?
Yapamaz, hakim bunu duysa asıl cezayı ender alır. Ne kadar laik bir ülkede yaşasak da durum bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı