Wilfaelor
Decipat
- Makaleler
- 2
O kadarını bilmiyorum hiç izlemezdim, bildiğim kadarıyla diye belirtmişim.Zaten eskiden de Kanada'da idi. Yani olay yaşandığı zaman.
O kadarını bilmiyorum hiç izlemezdim, bildiğim kadarıyla diye belirtmişim.Zaten eskiden de Kanada'da idi. Yani olay yaşandığı zaman.
15 yaşına kadar yeterli araştırma ve bilgi seviyesine sahip birisi böyle bir yorumda bulunabilir, bunun yaşla bir ilgisi yok. Kendi düşüncesi.
Tabi Ender Taş sıradan bir Minecraft YouTuber'ıydı. Bu olaylar yaşandığına 13 yaşında falandım sanırım, deli gibi Minecraft oynardım tabii. Ender'den ziyade IsmetRG'nin bu olayda ismi geçtiği için üzülmüştüm ben.
Ne alaka? Bu çocuk iyi bir üniversite kazanıp şuanda Kanada'da okuyan birisi bildiğim kadarıyla. Zaten sosyal medyanın gücünü kullanacak kadar zeki olduğu bu yaşta bazı şeylerin gerçek olmadığını gayet kavrayabilir.
Din kişisel bir olgudur.
Madem 15 yaşında bile bu kadar zekiydi, neden böyle aptalca cümleler kursun ki, bilimsel falan da konuşmuyordu gayet ergen ağzıyla diyordu... Kendi düşüncem; açıkçası ona fazla yapıldı, sonuçta çocuk sayılır herkes 15 yaşına kadar büyümüyor, sonradan da açıklama yapmıştı..."yA ağBi kUraN bEncE fEyk sjsjsjsj"
Madem 15 yaşında bile bu kadar zekiydi, neden böyle aptalca cümleler kursun ki, bilimsel falan da konuşmuyordu gayet ergen ağzıyla diyordu... Kendi düşüncem; açıkçası ona fazla yapıldı, sonuçta çocuk sayılır herkes 15 yaşına kadar büyümüyor, sonradan da açıklama yapmıştı...
Yorum yapmıyor ki, basbaya sövüyorBenim demek istediğim, 15 yaşında bir insanın Kuran hakkında yorum yapabileceği. Ender o bilgiye sahip değil vs. demedim.
Olay Ender'in yaptığı yorum değil, aslında şu an olay Ender de değil.Yorum yapmıyor ki, basbaya sövüyorŞimdi ben sana sövsem seni hakkıyla eleştirmiş mi olurum?
Ben sadece bu mesaja cevap verdim.Evet ama 15 yaşında "yA ağBi kUraN bEncE fEyk sjsjsjsj" demek... Ben, o yaşlarda böyle saçmalamayacak kadar cahil değildim.
Ah be. Şimdi aklıma geldi. Ahmet aga kanalını sattı çok seviyordum zamanında..Hocam kaç senelik olay. CharmQuell video yaptı. Ahmet agadan şüpheleniyordum bende. Ah eskiden ne izlerdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.