Ender Taş [TTO] linçi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Keşke Charmquell ve Yuukrp adlı arkadaşların videolarını izleseymişsiniz. Ama anlaşılan artık techopat sadece mesaj kasmaya çalışan kişilerden olmuş resmen.

Adama komplo kurulmuş, Ahmet Aga tarafından. Ahmet de TTO'nun abonelerini alıp devam etti. Parayı bulunca kanalını kapadı. Şuan Gürcistan'da gece hayatı yaşıyor kendisi.
Mesaj kasmaya çalışmak mı? Technopat'ta arat bakalım kaç günde kaç mesaj yazmışım. Konular herkese açık, konuda fikrimiz sorulmuş, ben de fikrimi belirttim. Eksik düşünüyorsunuz. Bahsettiğiniz kanallara baktım, "Bir efsanenin batışı" gibi başlıklar gördüm. 15-16 yaşlarında Minecraft'ta içerik üreten bir dost, ne efsane ama, büyük adamdı. Dediğim gibi, bu konuyu bahsi geçen kişilerin Minecraft videolarını izleyen hayranları kafaya takabilir, denileni yaptım, fikrimi belirttim 👍

Ender taş [TTO] linci hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bende 2015'te YouTube'da bayağı izlemeye başlamıştım ttoyuda izlerdim ama hiç inanmamıştım.
Olayı bilmeyenler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Simdi "Allah'i yiyen" tipler o zaman TTO'ya suikast yapiyordu.

Mesaj kasmaya çalışmak mı? Technopat'ta arat bakalım kaç günde kaç mesaj yazmışım. Konular herkese açık, konuda fikrimiz sorulmuş, ben de fikrimi belirttim. Eksik düşünüyorsunuz. Bahsettiğiniz kanallara baktım, "Bir efsanenin batışı" gibi başlıklar gördüm. 15-16 yaşlarında Minecraft'ta içerik üreten bir dost, ne efsane ama, büyük adamdı. Dediğim gibi, bu konuyu bahsi geçen kişilerin Minecraft videolarını izleyen hayranları kafaya takabilir, denileni yaptım, fikrimi belirttim 👍
Bende deli gibi TTO izleyen biri değildim. Ancak bir şahısa itibar suikasti olmuş. Ve bu 40 yaşındaki biri değil 15 yaşındaki biri. Yine de sen gelip konuya balıklama "astala vista" diye dalınca hiç iyi olmuyor.

Bir Minecraft içerik üreticisinin bilmem kaç yıl önce söylediği şeyi neden düşünme gereği duyuyoruz, sövüyorsa sövsün pek de umurumda değil. Bunu düşünüyorum. Siz de kafa yormayın, yazmaya değmez.

Çünkü konu daha yeni yeni ortaya çıktı, önceden gerçek olmadığı bilinmiyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı