Endgame Gear XM1 White Mouse İncelemesi

Ilginiz ve teklifiniz icin cok tesekkur ederim fakat bu dediginiz kesim insandan ben de bir suredir rahatsiz oldugumdan dolayi Sosyal'i biraktim. Neredeyse hic girmiyorum artik sadece insanlar soru sordugunda cevaplamaya calisiyorum. Genellikle harcadigimiz zamana degmiyor, o kesim yillardir burada gecenlerde tekrar bir baktim iyice fazlalasmislar o yuzden kusura bakmayin.

Siz de haklısınız zira ben de benzer şeyleri hissediyorum, artık birkaç kategori dışında ben de pek fazla aktif değilim. Arada kendimi tutamayıp girdiğim birkaç ekipman konusunda da ağzımın payını alıp çıkıyorum, maalesef.

Tek umudum, okullar açılırsa gitmeleri. Ama zor.

Çok haklısınız hocam bende o insanların mağdurlarından biriyim ne yazıkki.
Dedigin V2 modeli, V2 modelinde orgu kablo var V1'de ise kablo kaucuk, oradan anlayabilirsiniz. Beyaz alacaksaniz zaten bir ayrim yok beyaz model sadece V2'de var.
Sipariş verdiğimde ilk model gelmez sanırım değil mi ?

Endgame Gear, Türkiye'de resmi olarak satış yapıyor. Eksiler kısmından silmenizi öneririm.

Elinize sağlık bu arada.

Eline sağlık güzel inceleme. Ben de Youtube üzerinden inceleme üzerine satın aldım Daha önce TenZ'in de kullandığını bildiğim için merak etmişimdir hep. Kısacası mouse gerçekten güzel. Daha önce kullandığım mouselar; zowie fk1, ec2-a, razer deathadder elite, razer viper, logitech g403 hero, glorious model d gibi mouseları kullandım ve açıkcası endgame gear xm1 bayıldım.
NOT: Aslında xm1r modelini satın aldım ama bana gelen xm1 modeliydi. Ben de araştırdım ve sensör olarak aralarında bir fark görmedim. Switchler, kablo ve dpi farkları vardı. Hatta saniye başı IPS değeri xm1 daha yüksek olduğunu gördüm. Bu yüzden kullanmaya devam edeceğim

Hocam kullandıklarınız arasındaki en iyi mouse xm1 miydi sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…