- Makaleler
- 8
Biraz daha ağır. Yapı kalitesi daha iyi ama performans denk.Cooler master mm720'ye göre nasıl bu mouse?
Biraz daha ağır. Yapı kalitesi daha iyi ama performans denk.Cooler master mm720'ye göre nasıl bu mouse?
Aynı satıcı e-ticaret sitelerinde 2000 TL dolaylarında satılıyor. Kendi sitelerinde bu fiyatta iken başka ürüne bakmaya gerek yok.![]()
Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...shop.connectgame.com.tr
Bu siteden bir şey alırken 2 kere düşünün. Darmoshark M3 ilk çıktığında bu siteden almıştım, tüketici haklara şikayete kadar gittim beni haksız buldular orası önemli değil ancak, kendileri beni Instagram'dan engelledi. Maillerime dönmedi. Bende aldığım mouse ile kaldım.
Haksız bulunduğuna göre gerçekten haksızmışsın demektir. Tüketici hakem heyeti tamamen tüketici odaklı bir kurum çünkü.Bu siteden bir şey alırken 2 kere düşünün. Darmoshark M3 ilk çıktığında bu siteden almıştım, tüketici haklara şikayete kadar gittim beni haksız buldular orası önemli değil ancak, kendileri beni Instagram'dan engelledi. Maillerime dönmedi. Bende aldığım mouse ile kaldım.
Neden haksız çıktınız?
Haksız bulunduğuna göre gerçekten haksızmışsın demektir. Tüketici hakem heyeti tamamen tüketici odaklı bir kurum çünkü.
VXE R1 SE+ yerine alınır mı sizce?
O zaman alayım hocam fiyat çok makul en kötü kenara koyulur benceŞu an iki mouse arasında neredeyse iki kat fiyat farkı var hocam. Kablolu olması senin için sorun değilse, XM1r bu fiyata bedava sayılır. Normalde daha üst segment bir ürün ve malzeme kalitesi de R1 SE+'dan daha iyidir diye düşünüyorum R1 kullanmadığım için yorum yapmıyorum ama malzeme kalitesi olarak geçebileceğini sanmam. Kablosuz istersen R1 SE+ da alınabilir, o da gayet iyi ama fiyatı şu an normal seviyede ekstra bir indirim yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.