Elektronik Endgame XM1r 750 TL

Ürünü aldım kendi adıma bir sorun yaşamadım çok memnunum normal fiyatı 2000TL'ye yakın zaten sitesinde 50 dolar kalitesi belli oluyor 750TL gibi bir fiyat bedava bu mouse için insanlar satıcıdan dolayı almıyor sanırım ama en azından bende bir sorun olmadı diyebilirim kargo ücreti ödemedim bu arada.

Bu siteden bir şey alırken 2 kere düşünün. Darmoshark M3 ilk çıktığında bu siteden almıştım, tüketici haklara şikayete kadar gittim beni haksız buldular orası önemli değil ancak, kendileri beni Instagram'dan engelledi. Maillerime dönmedi. Bende aldığım mouse ile kaldım.

Neden haksız çıktınız?

Haksız bulunduğuna göre gerçekten haksızmışsın demektir. Tüketici hakem heyeti tamamen tüketici odaklı bir kurum çünkü.

Neden haksız çıktınız?

Haksız bulunduğuna göre gerçekten haksızmışsın demektir. Tüketici hakem heyeti tamamen tüketici odaklı bir kurum çünkü.

Bilmem sol Click çift tıklıyordu. Test videosu bile atmıştım o dönemde, clicker siteleri var. 1 kere tıklayınca 2 kere algılıyordu. Belki de doğru düzgün dolduramadım ya da eksik yaptım bilemem uzun zaman oldu.

Mükemmel bir mouse. Bu fiyata bedavadan bir tık pahalı.

Kablosuz versiyonuna sahibim zaman zaman şarj bittiğinde kablo takıp oynuyorum kablosu çok hafif ve materyali sürtünme oluşturmadığı için neredeyse kablosuz kullanımla aynı hissettiriyor.

VXE R1 SE+ yerine alınır mı sizce?

Şu an iki mouse arasında neredeyse iki kat fiyat farkı var hocam. Kablolu olması senin için sorun değilse, XM1r bu fiyata bedava sayılır. Normalde daha üst segment bir ürün ve malzeme kalitesi de R1 SE+'dan daha iyidir diye düşünüyorum R1 kullanmadığım için yorum yapmıyorum ama malzeme kalitesi olarak geçebileceğini sanmam. Kablosuz istersen R1 SE+ da alınabilir, o da gayet iyi ama fiyatı şu an normal seviyede ekstra bir indirim yok.

O zaman alayım hocam fiyat çok makul en kötü kenara koyulur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…