Endüstri mühendisliği okunur mu?

Hocam İstanbul'da yaşıyorum ama özelin sadece okul maliyeti aylık 20 bini geçecek gibi. Hani değer mi soruları kafamda dolaşıyor. Bir İTÜ, ODTÜ gibi köklü yerler olmadığı sürece bu dediğim üniler özellerden ne kadar kötü olabilir? Bu paraları bağlamaya cidden değer mi?

Özel üniversitelerin imkânlarına bakmak gerek. Devlet üniversitesi imkanları genelde kısıtlı oluyor. Avrupa'da üniversitesi ödenekleri kısmında biraz gerideyiz. Özel üniversiteleri değerlendirmeye alın. Ama sırf özel diye merdiven altı üniversiteleri de aklınızın ucundan geçirmeyin hocam.

Yüzde 50 burslu yerlere ailem yollayabilir imkanım az da olsa var ama değer mi konusunda çok kararsızım. İstanbul'da herhangi bir vakıf üniversitesi mi yoksa aşırı küçük olmayan ortalama şehirlerde okumak mı? Çok kafam karışık.

Samsun Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Bursa Mudanya Üniversitesi ilk etapta baktığım ve gelmesi olası yerler.
Atatürk Üniversitesi iyiymiş hocam. Ben de PC düşünüyorum Atatürk Üni'de.

olur hocam tanışırız :)
68 k hocam. Baktım ki erasmus anlaşmaları da iyi o yüzden sıcak geldi bana. Erzurum da iyi bir yer olduğunu düşünüyorum.
Ben gidersem İstanbul'dan sonra zorlanırım gibi ama bu sonucu yaptıktan sonra çok da hareket lüksüm yok gibi. Özellere yıllık 250 bin lira bayılmak gerçekten absürt geliyor. Bakacağım duruma göre umarım hakkımızda hayırlısı olur ya.

Ben gidersem İstanbul'dan sonra zorlanırım gibi ama bu sonucu yaptıktan sonra çok da hareket lüksüm yok gibi. Özellere yıllık 250 bin lira bayılmak gerçekten absürt geliyor. Bakacağım duruma göre umarım hakkımızda hayırlısı olur ya.
hocam sakın para vermeyin özellere. Devlet ünilerini tavsiye ederim. en iyisi nasip olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı