H Hüseyin493049 Kilopat Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 136 4 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar merhaba radyoloji 2.sınıf öğrencisiyim. Endüstri mühendisliği okumak istiyorum. Sizce bu kadar zahmete değer mi? Bu bölüm çok zor olur mu çalışıp kazanmak? Günde ne kadar çalışmak gerekir, yorumlarınız nedir?
Arkadaşlar merhaba radyoloji 2.sınıf öğrencisiyim. Endüstri mühendisliği okumak istiyorum. Sizce bu kadar zahmete değer mi? Bu bölüm çok zor olur mu çalışıp kazanmak? Günde ne kadar çalışmak gerekir, yorumlarınız nedir?
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.518 Makaleler 1 Çözümler 12 4 Eylül 2024 #2 Bilkentte mi okuyacaksınız yoksa Karabükte mi?
Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.504 Çözümler 4 4 Eylül 2024 #3 Yurt dışına çıkmayacaksanız okunmaz. Yurt dışında bu mesleği hakkını vererek yapıyorsunuz. Türkiye'de işler değişiyor.
Yurt dışına çıkmayacaksanız okunmaz. Yurt dışında bu mesleği hakkını vererek yapıyorsunuz. Türkiye'de işler değişiyor.
H Hüseyin493049 Kilopat Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 136 4 Eylül 2024 #4 Mrmorgan dedi: Yurt dışına çıkmayacaksanız okunmaz. Yurt dışında bu mesleği hakkını vererek yapıyorsunuz. Türkiye'de işler değişiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum, iyi diyorlarda Türkiye de KiloZuluSierra dedi: Bilkentte mi okuyacaksınız yoksa Karabükte mi? Genişletmek için tıkla... Bilkent aşar maalesef
Mrmorgan dedi: Yurt dışına çıkmayacaksanız okunmaz. Yurt dışında bu mesleği hakkını vererek yapıyorsunuz. Türkiye'de işler değişiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum, iyi diyorlarda Türkiye de KiloZuluSierra dedi: Bilkentte mi okuyacaksınız yoksa Karabükte mi? Genişletmek için tıkla... Bilkent aşar maalesef
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.518 Makaleler 1 Çözümler 12 4 Eylül 2024 #5 Hüseyin493049 dedi: Hocam bilmiyorum, iyi diyorlarda Türkiye de Bilkent aşar maalesef Genişletmek için tıkla... E ona göre yazın o zaman da ona göre söyleyelim.
Hüseyin493049 dedi: Hocam bilmiyorum, iyi diyorlarda Türkiye de Bilkent aşar maalesef Genişletmek için tıkla... E ona göre yazın o zaman da ona göre söyleyelim.
H Hüseyin493049 Kilopat Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 136 4 Eylül 2024 #6 KiloZuluSierra dedi: E ona göre yazın o zaman da ona göre söyleyelim. Genişletmek için tıkla... Hocam sıralama isteğim 120-180k arası.
KiloZuluSierra dedi: E ona göre yazın o zaman da ona göre söyleyelim. Genişletmek için tıkla... Hocam sıralama isteğim 120-180k arası.