Ağırlık tamamen para ile alakalı bir durum. Hafif bir bisikleti ucuza alamazsın zaten.
Enduro da olsa; hafif olmasını istediğin sürece cebinden bir o kadar para çıkacaktır.
Enduro ile Full Süspansiyon MTB arasında da ağırlık olarak pek bir fark yok bütçe aynı olduktan sonra.

Şuan kullandığın bisikleti bilmiyorum ancak belirli bir seviyenin ötesine geçmeden enduro bisikletlere milyarlar harcamaya kalkma. Belirli bir seviyeye gelmeden satın almaya kalkarsan hakkını veremezsen zaten aletin.

Enduro yu sınırında olmasa da hakkını verebileceğimi düşünüyorum.
8-9 yıldır sürekli bisiklet üstündeyim zaten.
Artık daha sonra bu bütçeler beni aşıyor şimdilik :)

Bu endurolar neden bu kadar pahalı ya?
Alt tarafı bir arka amortisör ekliyorsun XC'ye.
Kalitesiydi oydu buydu desen 4-5 k ya olması lazım bence bir enduro.

Sadece bir arka amortisör mü? Gerçekten komiksin unuttuğun şeyler var: Aerodinomi, denge sistemi, shock ayarları, sele pozisyonu ve daha yüzlerce şey lütfen araştıralım. (Evet çok erken oldu)

Arkadaşımız biraz önceden yazmış yorumunu ancak Enduro'lar son derece ucuz bisikletler. Downhill bisikletler de son derece ucuz. Biz kur farkı ve vergiler yüzünden alım gücümüzü kaybettik hepsi bu.

2018'de Endurolar 4-5K olmalı demiş ilgili kullanıcı ancak 2021 arifesinde 4K'ya orta segment bir dağ bisikleti bile alamıyorsun neredeyse :)

Arkadaşımız biraz önceden yazmış yorumunu ancak Enduro'lar son derece ucuz bisikletler. Downhill bisikletler de son derece ucuz. Biz kur farkı ve vergiler yüzünden alım gücümüzü kaybettik hepsi bu.

2018'de endurolar 4-5K olmalı demiş ilgili kullanıcı ancak 2021 arifesinde 4K'ya orta segment bir dağ bisikleti bile alamıyorsun neredeyse :)

Evet haklısın ucuz bisikletler ama specialized downhillerin fiyatını biliyorsun değil mi? 12500 dolar onlar içinde çok pahalı ama diğerleri gayet ucuz.

8K'ya oldukça üst segment Downhill aletleri alabiliyorlar ve elbette kolaylıkla satın alabilecekleri makineler. Vasıfsız çalışan kişiler bile parasını biriktirip alabilir bu aletleri.

Türkiye'de vasıflı insanlar bile alamıyor o bisikleti.

Ara sıra fiyatlara bakıyorum şöyle de güzel bir bisiklet için 15 bin TL'ye yakın bir miktarı gözden çıkartmak gerek sanırım. En azından enduro için...

Ara sıra fiyatlara bakıyorum şöyle de güzel bir bisiklet için 15 bin TL'ye yakın bir miktarı gözden çıkartmak gerek sanırım. En azından enduro için...
Kanka 2016 çıkışlı giant faith 1 amasörleri 180e 180 bir bisiklet sayfamda konu olarak açık istersen oradan da bakabilirsin parça listesine fiyatı 8000e anlaştık sence alınır mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı