Eneba %6 indirim kodu

DellaPesco

Kilopat
Yer
İç Anadolu
Steam dolar üzerinden satışa geçtiğinden beridir hiç satın alma yapmamıştım. Ürün anahtarı olarak Eneba'ya bir bakayım dedim, Steam'e göre indirimli halinden bile ucuza gelen oyunlar olduğunu gördüm. Kendime göre de bir alışveriş yaparken kod önerisi kullandım.
Eneba %6 indirim kodu "GCDeals6" olarak tanımlanmış.

Screenshot_957.jpg

Screenshot_954.jpg

Not: Alacağınız ürün anahtarlarının global ve Türkiye seçeneği olmasına dikkat ediniz.

Steam dolar üzerinden satışa geçtiğinden beridir hiç satın alma yapmamıştım. Ürün anahtarı olarak Eneba'ya bir bakayım dedim, Steam'e göre indirimli halinden bile ucuza gelen oyunlar olduğunu gördüm. Kendime göre de bir alışveriş yaparken kod önerisi kullandım.
Eneba %6 indirim kodu "GCDeals6" olarak tanımlanmış.

Eki Görüntüle 2263915

Not: Alacağınız ürün anahtarlarının global ve Türkiye seçeneği olmasına dikkat ediniz.
Oyun önerileriniz neler?

G2P bakabilirsin. Bazı fiyatlar çakışsa da genel olarak indirim yüzdesi daha yüksek ve iade sistemi Enebada olduğu kadar meşakatli değil.. Ayrıca indirim kodları düzenli olarak yenileniyor ve seyrek değil. Alternatif olarak kullanabilirsin. Plus üyeliğini kullandığım nadir sitelerdendir.

Örneğin Dark Souls 3 Deluxe için her iki sitenin de indirim kodlu halleri;

1721949940672.png

Ve ayrıca sevis ücreti - G2P için

1721950332407.png

Enebadan Servis ücreti pahalıya geliyor benim alışverişlerimde gördüğüm, tavisyeniz varmıdır?
WEEKLYSALE - G2P indirim kodu

İndirim kodunun geçerli olduğu oyunlar listesi. DLCler de kendi sitesinde görünüyor zaten, tek tek düzenlemek istemedim. Kurcalayarak bulursunuz zaten.

1721950907000.png
1721950992060.png

Oyunlar bazen kendi popüler satıcısının fiyatını gösteriyor üstüne tıklayıp alttaki panelde listeli satıcıları değiştirerek daha ucuzunu da bulabilirsiniz..
G2P bakabilirsin. Bazı fiyatlar çakışsa da genel olarak indirim yüzdesi daha yüksek ve iade sistemi Enebada olduğu kadar meşakatli değil.. Ayrıca indirim kodları düzenli olarak yenileniyor ve seyrek değil. Alternatif olarak kullanabilirsin. Plus üyeliğini kullandığım nadir sitelerdendir.

1721949940672.png

1721950332407.png

Son düzenleme:
Kinguin servis ücreti'de düşük tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 2264587

Eki Görüntüle 2264591

İndirim kodunun geçerli olduğu oyunlar listesi. DLCler de kendi sitesinde görünüyor zaten, tek tek düzenlemek istemedim. Kurcalayarak bulursunuz zaten.

Eki Görüntüle 2264596Eki Görüntüle 2264597

Oyunlar bazen kendi popüler satıcısının fiyatını gösteriyor üstüne tıklayıp alttaki panelde listeli satıcıları değiştirerek daha ucuzunu da bulabilirsiniz..

250 tl ye değer mi sizce Microsoft Store'dan alsam.

Birde microsoft store dan almak mantıklımı
250₺'ye değer ama Microsoft Store'u bilemem. Ben Steam'den fazla verip 320₺'ye almıştım. Uzun süreli oynayacağım. Yoksa uzun süreli oynamayacaksanız MC Store da olur.

Yeni konular

Geri
Yukarı