Çözüldü Enerji içeceği klavyenin üstüne döküldü ve tuşlar çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhabai klavyeme enerji içeceği döküldü 0 tuşunun etrafına, tüm tuşları söküp sabunlu suda bekletip geri taktım klavyeyi derinlemesine temizledim ancak 0 tuşu (tam üstüne dökülen tuş) bazen basmıyor, sert basmam gerekiyor sert basınca da ikişer üçer basıyor. Ne yapabilirim?

Çözüm
Merhabai klavyeme enerji içeceği döküldü 0 tuşunun etrafına, tüm tuşları söküp sabunlu suda bekletip geri taktım klavyeyi derinlemesine temizledim ancak 0 tuşu (tam üstüne dökülen tuş) bazen basmıyor, sert basmam gerekiyor sert basınca da ikişer üçer basıyor. Ne yapabilirim?

Switch yapışmıştır enerji iceceği döküldüğü yer yapışır switchi temizlemen lazım.

Switch yapışmıştır enerji iceceği döküldüğü yer yapışır switchi temizlemen lazım.

Çözüm
Switchi değiştirince düzeldi aklıma gelmemişti teşekkürler.

Bu zamanın klavyelerını anlamıyorum, eskiden benim bir A4Tech klavyem vardı üstüne Allah bilir ne kadar şey dokulmuştur tahmin edemem ama 4 senelik kullanımın ardından tuşlar takılı kalmaya başladı şu anda kendım ASUS'un karmakarışık bir modelli bir klavyesini kullanıyorum ucuzluğundan almıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı