Enes Batur'un karantinadan kaçması boşuna değilmiş!

Geçtiğimiz günlerde karantinadan kaçmasıyla gündeme gelen YouTuber Enes Batur’un aylık 1,1 milyon dolar olduğu iddia edildi.

YouTube’da yayınladığı içerik videolarıyla büyük tepki çeken YouTuber Enes Batur, geçtiğimiz günlerde koronavirüs karantinasından kaçmasıyla gündeme gelmişti.

Batur’un geçtiğimiz hafta yaptırdığı KOVID-19 testi pozitif çıkmış ve karantina altına alınmıştı.

İddiaya göre filyasyon ekiplerinin yaptığı denetimlerde Enes Batur’un İstanbul Beykoz’daki lüks villasında olmadığı tespit edildi. Karantinadan kaçan Batur, kısa süre içerisinde yakalanarak Sancaktepe’deki KYK yurduna yerleştirildi.

Koronavirüs karantinasından kaçarak herkesin sağlığını tehlikeye atan Enes Batur'un YouTube’dan kazandığı para “yurttan kaçması boşuna değilmiş” dedirtti.

“accrediteddebtrelief” adlı sitenin SocialBlade, Vidooly, Bannertag ve Noxinfluencer gibi kaynaklardan sağladığı verilere göre, Batur'un aylık kazancının ortalama 1,1 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor.

1600609675135.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sürü psikolojisi olarak ilerlemeyin. Çok üstüne geliyorsunuz bu konu olsun ayrı yeten (menes aßimin yaş qitlesi 9) gibi gibi. Gerçekten bu kadar aboneyi hak ediyor. Kendisi zaten açıklama yaptı Instagram hesabı üzerinden yeminlerde etti. Ne yapsın bu çocuk kendini mi öldürsün anca öyle mi inanacaksınız? O kadar kıskanan, çekemeyen var ki maaşına kadar bulmuşlar. Destek olacağımız yerde köstek olmayalım lütfen. Sevmiyorsan bulaşma bu konulara kardeşim. Sevmediğin birini eleştirme.
 
Vallahi kendisi virüslü olduğu biliyor ve pazara insan içine çıkıyor ve bunu savunan insanlar var yazık.
Aylık kazancının gerçekten o kadar olduğunu zanneden masumlar...

Bu arada reklam sektörü iyi para veriyor bu yüzden ona yakındır.
 
Enes Batur'u sevmem ama COVID-19 testi yaptırdıktan evden çıkmadığını hikayesinde paylaştı. COVID-19'dan prim kasmaya çalıştığını düşünmüyorum. Haber siteleri yalan haberler sallamaya devam ediyor gibi geliyor bana.
 
Kim ne derse desin umrumda değil.
Eğer aylık 1 milyon olayı doğru ise gerçekten yazık. Hiçbir meslek veya iş o kadar para kazanmayı hak etmiyor.

Dünya barışı adına bir meslekte bu miktar olsa hadi milyarlar kazansın en azından iyi bir yere gider.

Saçma sapan videolar çekerek milyonlar kazanmak saçmalık ve yazıklanacak durumdan başka bir şey değil.

Şimdi "başarısını kıskanma len, niye b*k atıyorsun aptal" diyeceksinizdir.

Kardeş, başarı sadece "24 saatte ne b*k yedik" videolarından ibaretse önce senin vizyonunu ve aklını değiştirmen lazım yoksa ben boşa konuşuyorum.

3 Yıl önceki Enes güzeldi. Gerçekten emek veriyordu. Şimdi kurgucular, senaristler yapıyor onun işini. Onun tek yaptığı konuşmak.
Yazık, gerçekten çok yazık..!
Lütfen yanıt vermeden önce düşünüp, yazdıklarınızı sorgulayacak yazın. Bir de sizinle uğraşmayayım.
 
Önceki konuya da yazmıştım, bu adam saçma sapan hareketlerle çalıntı içeriklerle bu kadar servete paraya şöhrete sahip oluyorsa (sayemizde) cidden durum vahim ki Enes Batur gibi yüzlerce insan var meşhur olan.
Hocam izleyen kitle belli. Anne veya babasının telefonu ile internete bağlanan çocuklar. Ebeveynler de memnun, dinlenip iş yapabiliyorlar, çocuk oyalanıyor. Çocuk ta memnun, istediği içeriği izliyor. Vakit geçiriyor.

Şimdi, bu kitle çalıntı olup olmamasına bakacak kitle mi sizce? Sanmıyorum.
 
Hocam izleyen kitle belli. Anne veya babasının telefonu ile internete bağlanan çocuklar. Ebeveynler de memnun, dinlenip iş yapabiliyorlar, çocuk oyalanıyor. Çocuk ta memnun, istediği içeriği izliyor. Vakit geçiriyor.

Şimdi, bu kitle çalıntı olup olmamasına bakacak kitle mi sizce? Sanmıyorum.
Haklısınız çoluk çocuğun suçu yok asıl suçlu ebeveynler, 3-10 yaş arası çocukların sosyal medyada bu tür insanları izlemesi başlı başına sakıncalı zaten.
 

Geri
Yukarı