Enflasyondan nasıl korunabiliriz?

Katılım
22 Mayıs 2021
Mesajlar
11.718
Makaleler
12
Çözümler
93
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, ben 15 yaşındayım. Aralık ayının son gününde 16 yaşına giriyorum. Yeni bilgisayar almak için paramı biriktiriyorum. Bildiğiniz üzere yabancı para birimi olan dolar kuru her gün değil, her dakika yükselmeye devam ederken elimdeki üç-beş kuruşun da erimesini istemiyorum. Henüz reşit değilim, Papara ya da Ininal'de döviz hesabı oluşturamıyorum, enflasyondan nasıl korunabilirim? Yapabileceğim hiçbir şey yok mudur?
 
Hocam zaten kripto para veya hisse senedi almayın bunları almak için konuda aşırı uzmanlaşmanız lazım paranızı koydugunuz an kaybedebilirsiniz zaten sizde dediniz paranın değerini korumak istiyorum diye dolar en iyisi.
Haklısınız, en iyisi paramı dolara çevirmek. Zaten para kazanma gibi bir niyetimin olmadığını anlamışsınız, sadece paramın değerini korusam bile yeter artar bile benim için.
 
Enflasyondan dolar ve euro kuru ile bile kurtulamazsınız para kazanmanız lazım fakat yaşınız küçük.

Dolar euro kurtarır, ama euro al, dolar alma, Amerika Çin tarafından geri düşürülüyor, yarın corona bitip ürünlerin dolar bazında fiyatı normale dönünce euro daha karlı olur, bak euro dolar 1.5 Ti, 1.02'ye kadar düştü, 1.17 şimdi ve yükseliyor. Çünkü Çin Avrupa'yla ortaklaşa gidiyor, Amerika'dan Avrupa bile uzaklaşıyor.
 

Geri
Yukarı