Netbonede engelli indirimi olan tarifeleri bulunmaktadır
www.netbone.com.tr
Bu fiyatlar zamsız fiyatlar mı? Ocak'tan sonra zam gelir mi? Gelirse ne kadar gelir?Netbonede engelli indirimi olan tarifeleri bulunmaktadır
Netbone - 1000 Mbps'e Kadar Fiber, Kotasız ve Taahhütsüz İnternet
www.netbone.com.tr
Bu fiyatlar zamsız fiyatlar mı? Ocak'tan sonra zam gelir mi? Gelirse ne kadar gelir?
Bugün geçiş için TurkNet'e başvuruda bulundum. Peşin ödemelerde bu kod geçerli olmuyor. Kampanya içeriğine kampanya kodları geçerli olmuyor. Peşin ödeme kampanya olduğu için kodu kullanamayacağımı söylediler. Kodu kullanıp 1 ay beklesem sonradan zam olursa peşin ödemeye daha pahalı ödeme sağlayacağım. 2024 Ocak'ta fiyatları güncellemişti TurkNet. Şimdide 2025 Ocak'ta fiyatlarını güncelleyecekler. Şöyle bir durum var benim davet kodla gelenler sayesinde peşin ödeme süresi uzuyor. Yine de kodunuz gözükmesi için konuyu başa çıkarıyorum.KQE28YS44TJC kodu ile başvurabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Umarım sorunsuz ve sıkıntısız internetiniz olurBugün geçiş için TurkNet'e başvuruda bulundum. Peşin ödemelerde bu kod geçerli olmuyor. Kampanya içeriğine kampanya kodları geçerli olmuyor. Peşin ödeme kampanya olduğu için kodu kullanamayacağımı söylediler. Kodu kullanıp 1 ay beklesem sonradan zam olursa peşin ödemeye daha pahalı ödeme sağlayacağım. 2024 Ocak'ta fiyatları güncellemişti TurkNet. Şimdide 2025 Ocak'ta fiyatlarını güncelleyecekler. Şöyle bir durum var benim davet kodla gelenler sayesinde peşin ödeme süresi uzuyor. Yine de kodunuz gözükmesi için konuyu başa çıkarıyorum.
Güle güle kullanınSağ olun. Hız testlerini karşılaştırdım. 12 ping fark etti.
Atlantisnet Speedtest
Eki Görüntüle 2381592
TurkNet Speedtest
Eki Görüntüle 2381593
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.