EngnSpor Instagram Sayfası Güvenilir mi?

Arkadaşlar merhaba. Instagram'da uzun süredir EngnSpor sayfasını takip ediyorum. Dolandırıcı olan sayfalardan değil, Shopier kullanan, müşteri memnuniyeti iyi bir sayfa gibi geldi bana. Ancak ürünlerin rahatlık sağlık açısından kaliteleri sizce ne denli kötüdür? Forumda bu sayfadan veyahut benzeri sayfalardan replika ayakkabı kullanmış kişiler memnun musunuz? Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Beğendiğin ürünler varsa deneyebilirsin...

İyi çıkarsa bizde alırız...
 
Deneyimleriniz ve fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum. Air Force meselesini şimdilik hayal rafıma kaldırıyorum. 500TL`ye yakın fiyatlarda orijinal ayakkabı kovalamaya çalışacağım. Türkiye şartlarında bir yere savuracak paramız olursa bir gün alırız dilediğimiz marka ayakkabıyı. Kaç gün geçer bilmiyorum ancak o gün buraya atarım fotoğraf. :) Tekrar teşekkür ediyorum sevgili Technopat Forum üyeleri...
 
Deneyimleriniz ve fikirleriniz için çok teşekkür ediyorum. Air Force meselesini şimdilik hayal rafıma kaldırıyorum. 500TL'ye yakın fiyatlarda orijinal ayakkabı kovalamaya çalışacağım. Türkiye şartlarında bir yere savuracak paramız olursa bir gün alırız dilediğimiz marka ayakkabıyı. Kaç gün geçer bilmiyorum ancak o gün buraya atarım fotoğraf. :) tekrar teşekkür ediyorum sevgili Technopat forum üyeleri...

Umarım gelecekte bir daha böyle bir konu açmak zorunda kalmayacağımız günler yaşarız. Amazon'da hala bazı modellerde uygun fiyatlar var gibi. Satıcısı Amazon veya koray spor olan ürünlere bakın ara sıra belki iyi bir model gelir.
@PSU da Yaşayan Kedi

Hocam boynerde indirim var. Bu Adidas 600 TL bandında. İmkan varsa güzel ayakkabı. Bazi reebook modelleri de 350-650 bandından satılıyor şu anda.

 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı