Çözüldü Enpara kimlik doğrulaması için cihazımda NFC özelliği yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Enpara ile görüntülü görüşmeyi başlattığımda oradaki çalışan telefonunuzda NFC özelliği yok başka bir cihazdan deneyin dedi.
NFC nedir bilmiyordum internette araştırdım fakat ailemde ve yakın dostlarımın cihazlarında da NFC özelliği bulunmuyor. Bu durumu yaşayan oldu mu? Cihazda NFC olmadan bu iş yürümüyor mu?

Çözüm
Tekrardan doldur önceki başarısız olduğu için geçersiz sayılmış olması lazım. Hat kısmını emin değilim de baştan başla işlemlere yani.

2. kere yapmış oluyorum bu işlemi. Enpara müşteri temsilcisi sizinle ... Numaradan iletişime geçecek diyor kafam karıştı kendi telefonumda yaparken uygulama kısmından görüntülü görüşmeye başla kısmı gelmişti.

Sorunumu çözdüler.
Akşam üzeri, uygulama üzeri tekrar görüntülü arama başlattım, sorunumu belirttim ve artı olarak kimliğimde imza olmadığı için ev adresime yetkili göndereceklerini söyledi. Islak imza ve birkaç şey daha.. Kartı alacağım gibi duruyor.
Cevaplarınız için yine de teşekkürler.
Enpara'da öyle bir şey yok. Hesap açmadan hesap numarası da vermiyor zaten. Normal banka gibi işliyor sadece tüm işlemleri Online.

NFC olan bir cihaz bulup kimlik kartını okutması şart.

İlla NFC olan biri vardır yakınında biraz araştır. Orta üst segment cihaz kullananlarda oluyor genelde. Giriş segment cihazlara konulmuyor pek NFC.

Son düzenleyen: Moderatör:

Eski bir telefonda buldum aslında Galaxy 4 modelli.
Enpara'yı indirdim başvur kısmına bastığımda Google'a yönlendiriyor pek anlamadım.
SIM kartını NFC özellikli telefona mı takmam gerekiyor acaba?

Eski bir telefonda buldum aslında Galaxy 4 modelli.
Enpara'yı indirdim başvur kısmına bastığımda Google'a yönlendiriyor pek anlamadım.
SIM kartını NFC özellikli telefona mı takmam gerekiyor acaba?

Yönlendirdiği sayfada ne diyor?

Yönlendirdiği sayfada ne diyor?

Enpara'nın kendi sitesine atıyor T.C. no telefon no dogum tarihimi istiyor.
Daha önce yaptım o kısmı o yüzden doldurdugumda kabul etmiyor.
SIM kartını NFC ozellikli telefona taktıktan sonra olay düzelir mi?

Eski cihaz olduğundan yazılımı gereği uygulamayı açamıyor olabilir.

Açıyor Enpara uygulamasını Enpara'lı ol kısmına basıyorum Enpara'nın web sitesine yönlendiriyor.
T.C. No telefon no dogum tarihimi istiyor.

Enpara'nın kendi sitesine atıyor T.C. No telefon no dogum tarihimi istiyor.
SIM kartını NFC ozellikli telefona taktıktan sonra olay düzelir mi?

Tekrardan doldur önceki başarısız olduğu için geçersiz sayılmış olması lazım. Hat kısmını emin değilim de baştan başla işlemlere yani.

Durum buysa müşteri hizmetlerini arayıp söyler misin? Bayağı önce başvuru yaptığım için sıralama neydi tam hatırlamıyorum.

2. kere yapmış oluyorum bu işlemi. Enpara müşteri temsilcisi sizinle ... Numaradan iletişime geçecek diyor kafam karıştı kendi telefonumda yaparken uygulama kısmından görüntülü görüşmeye başla kısmı gelmişti.

Sorunumu çözdüler.
Akşam üzeri, uygulama üzeri tekrar görüntülü arama başlattım, sorunumu belirttim ve artı olarak kimliğimde imza olmadığı için ev adresime yetkili göndereceklerini söyledi. Islak imza ve birkaç şey daha.. Kartı alacağım gibi duruyor.
Cevaplarınız için yine de teşekkürler.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…