Pershaus Kilopat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:16 #1 Merhaba arkadaşlar. Bugün bilgisayar için donanım bakıyordum ve Ensonu diye bir site gördüm. Yapay zekadan da sorguladım. Site güvenilir diyor kısaca. Bu siteden daha önce alışveriş yapan arkadaşlar var mı? Bir sıkıntı yaşadılar mı acaba?
Merhaba arkadaşlar. Bugün bilgisayar için donanım bakıyordum ve Ensonu diye bir site gördüm. Yapay zekadan da sorguladım. Site güvenilir diyor kısaca. Bu siteden daha önce alışveriş yapan arkadaşlar var mı? Bir sıkıntı yaşadılar mı acaba?
Umutsuzdu Umutlar Centipat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 319 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:38 #2 Ensonu.com güvenilir mi? burda bi arkadaş sorgulatıp güvenilir demiş.
Pershaus Kilopat Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:38 #3 evet onu bende gördüm ama merak ettiğim şey daha önce alışveriş yapan kişilerin bir sıkıntı yaşayıp yaşamadığı.
evet onu bende gördüm ama merak ettiğim şey daha önce alışveriş yapan kişilerin bir sıkıntı yaşayıp yaşamadığı.