Sadece CS oynadığım Steam hesabımda Total'de 1.500-2.000 TL yapacak kasa var ancak satamıyorum. Galiba uzun zamandır o Steam hesabında para harcamadığım için satamıyorum. Ne kadar para harcamam lazım ortalama, bilenler var mı?
Sadece CS oynadığım Steam hesabımda Total'de 1.500-2.000 TL yapacak kasa var ancak satamıyorum. Galiba uzun zamandır o Steam hesabında para harcamadığım için satamıyorum. Ne kadar para harcamam lazım ortalama, bilenler var mı?
Peki ben bu konudaki hesabı ana Steam olarak kullanmıyorum ana hesabım VAC banlı 5 dolar harcamam gereken hesaptan ana hesaba hediye olarak oyun atsam olur mu?
Peki ben bu konudaki hesabı ana Steam olarak kullanmıyorum ana hesabım VAC banlı 5 dolar harcamam gereken hesaptan ana hesaba hediye olarak oyun atsam olur mu?
Kısıtlama olan hesaba para yatırmalısınız yani hediye atsanızda olur.
Bu arada 5 Dolar kısıtlaması olmayabilir, Steam destek kısmına girdiğinizde üstte kısıtlama olduğu yazıyor mu? Yoksa başkadır.
Steam oyunlarınız için yardım almak, Steam Desteğe başvurmak, geri ödeme talep etmek ve daha fazlası için Steam hesabınıza giriş yapın. Eğer hesabınıza giriş yapamıyorsanız, hesabınızın şifresini sıfırlamanız gerekiyorsa ya da çalınmış bir hesabı kurtarmak istiyorsanız destek yine mevcuttur.