Steam Envanterden kasa satamamak

AlperCntrk35

Decapat
Daha fazla  
Sadece CS oynadığım Steam hesabımda Total'de 1.500-2.000 TL yapacak kasa var ancak satamıyorum. Galiba uzun zamandır o Steam hesabında para harcamadığım için satamıyorum. Ne kadar para harcamam lazım ortalama, bilenler var mı?

Sadece CS oynadığım Steam hesabımda Total'de 1.500-2.000 TL yapacak kasa var ancak satamıyorum. Galiba uzun zamandır o Steam hesabında para harcamadığım için satamıyorum. Ne kadar para harcamam lazım ortalama, bilenler var mı?

Steam Guard'ı açın eğer düzelmezse 5-10 TL'lik bir oyun alır düzelecektir. (15-30 gün içerisinde açılacağı yazıyor girdiğinizde)

5 dolar kısıtlaması dışında bir ücret kısıtlaması yok diye biliyorum.
Eğer 5 dolar kısıtlaması ise şu anki kur ile 137 TL harcamanız yeterli.

Peki ben bu konudaki hesabı ana Steam olarak kullanmıyorum ana hesabım VAC banlı 5 dolar harcamam gereken hesaptan ana hesaba hediye olarak oyun atsam olur mu?

Peki ben bu konudaki hesabı ana Steam olarak kullanmıyorum ana hesabım VAC banlı 5 dolar harcamam gereken hesaptan ana hesaba hediye olarak oyun atsam olur mu?
Kısıtlama olan hesaba para yatırmalısınız yani hediye atsanızda olur.
Bu arada 5 Dolar kısıtlaması olmayabilir, Steam destek kısmına girdiğinizde üstte kısıtlama olduğu yazıyor mu? Yoksa başkadır.
2A37CF8D-D304-4B6E-A1D2-094860E53895.jpeg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı