ENZO-3060 vs MUGELLO-6700XT

Çok arada kaldım. Muhtemelen benim için de lüks oldu ama 2K ekran da bakacağım için 6700 XT'li sistemi aldım. Herkese teşekkürler.
Hayırlı olsun hocam. Emin olun çok iyi bir sistem aldınız.

Çok teşekkürler. 2K monitör bakıyorum şimdi de. IPS 144Hz bir şey olursa iyi olacak. Fırsat bakmak lazım tabii.

Hocam bir süreliğine idare etsin beni diyorsanız 3bin TL bandında bir monitör var 200Hz Excalibur bakmanızı öneririm. Çok fazla lükse takılan biri değilim dediğiniz için öneriyorum. Bir bakın derim.

Hocam bir süreliğine idare etsin beni diyorsanız 3bin TL bandında bir monitör var 200Hz Excalibur bakmanızı öneririm. Çok fazla lükse takılan biri değilim dediğiniz için öneriyorum. Bir bakın derim.
Hocam günlük uygulamalarda da işime yarasın istiyorum. 6 bin kadar bütçe ayarlayabildim monitör için. Ama iyi 2K monitörler 8-9 bin TL. Bakalım 2. el bakacağım ya da fırsat kovalayacağım.

Sistem bu hali ile de iyi eğer bütçe yoksa ama Ryzen 5 5600 için en azından Dark X96 almanızı öneririm. ASUS cashback ile soğutucuyu da alınca 15.056₺'ye geliyor kalan para ile monitör alabilirsiniz ikinci el.

İlk sistemde RTX 3060 8 GB var o sistem zaten alınmaz 13K'ya.

13K'ya daha iyi bir sistem bulabilir misiniz? Alınmaz diyorsunuz ya, o kadar iddialı konuşucaksanız 13K'ya daha iyisini yapın.

13K'ya daha iyi bir sistem bulabilir misiniz? Alınmaz diyorsunuz ya, o kadar iddialı konuşucaksanız 13K'ya daha iyisini yapın.

Kardeş eğer 8 GB 3060 almak istiyorsan al ve eğer hazır sistemleri takip ediyorsan 3060 12 GB bulunabiliyor rahatça 13-13.5kya ancak ben 3060 öneren birisi değilim RX 6700 veya RX 6700 xtli sistemlerle çok fiyat farkı olmadığı için. Çok istiyorsan al RX 6600'den daha kötü olan RTX 3060 8 GB versiyonunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı