Arkadaşlar "epey.com" gibi bildiğiniz teknik özellikleri gösteren yabancı/türkçe websitesi var mı? Özelliklerin ve fiyatların kıyaslandığı. Ben Epey kadar detayları gösteren başka bulamadım.
PC bileşenleri, laptoplar, binek araçlar, telefon/tabletler, ev eşyaları, vb.
Bu tarz siteler sağlıklı kıyaslama yapmıyor. Mesela mobil işlemcilerde sırf 8 çekirdek diye 6 çekirdekli A12 işlemcilerden fazla puan veriyor ancak piyasada A11 ve A12'den daha hızlı bir mobil işlemci (telefonlar için) henüz yok.
epey.com kıyaslamada ciddi başarılı bir site. Herşey hatasız değil elbette. Arkadaşında değindiği bir sürü hatası var. Fiyatlamalarda şu an ondan iyisi maalesef yok. Bende oradan bilgi alıyorum. Genelde başarılı bulmaktayım.
İnternet sitesi değil ama, Android cihaz kullanıyorsanız mobil ve masaüstü CPU, GPU kıyaslamak, teknik detaylarını öğrenmek için önerebileceğim üç uygulama var. CPU-L, GPU-L ve mobil chipset için SoC-L, hepsi aynı geliştirici tarafından üretiliyor.
İnternet sitesi değil ama, Android cihaz kullanıyorsanız mobil ve masaüstü CPU, GPU kıyaslamak, teknik detaylarını öğrenmek için önerebileceğim üç uygulama var. CPU-L, GPU-L ve mobil chipset için SoC-L, hepsi aynı geliştirici tarafından üretiliyor.