M Mustafaa61 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #1 Epic Games 0.00B/s hızı indirme gözüküyor. Ben bunu nasıl düzeltebilirim? Gerçek indirme hızını görmek istiyorum. Dosya Ekleri a1.png 43 KB · Görüntüleme: 46
Epic Games 0.00B/s hızı indirme gözüküyor. Ben bunu nasıl düzeltebilirim? Gerçek indirme hızını görmek istiyorum.
HalimFB Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 1.133 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çiftci 31 Mayıs 2024 #2 Mustafaa61 dedi: Epic Games 0.00B/s hızı indirme gözüküyor. Ben bunu nasıl düzeltebilirim? Gerçek indirme hızını görmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Epic'in göstergeler hatalı, kendin hesapla inen dosya/süre.
Mustafaa61 dedi: Epic Games 0.00B/s hızı indirme gözüküyor. Ben bunu nasıl düzeltebilirim? Gerçek indirme hızını görmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Epic'in göstergeler hatalı, kendin hesapla inen dosya/süre.
E EBT11 Decipat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 970 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #3 Mustafaa61 dedi: Epic Games 0.00B/s hızı indirme gözüküyor. Ben bunu nasıl düzeltebilirim? Gerçek indirme hızını görmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi bozuk Epic'in göstergeler görev yöneticisinden ağ kullanımına bakabilirsin.
Mustafaa61 dedi: Epic Games 0.00B/s hızı indirme gözüküyor. Ben bunu nasıl düzeltebilirim? Gerçek indirme hızını görmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi bozuk Epic'in göstergeler görev yöneticisinden ağ kullanımına bakabilirsin.
M Mustafaa61 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #4 EBT11 dedi: Arkadaşın dediği gibi bozuk Epic'in göstergeler Görev Yöneticisi'nden ağ kullanımına bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde evet ağ kullanımı 2.5MB olarak gözüküyor. Bir çözümü yok mu peki bunu düzeltmenin Epic buna neden çözüm bulmuyor.
EBT11 dedi: Arkadaşın dediği gibi bozuk Epic'in göstergeler Görev Yöneticisi'nden ağ kullanımına bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde evet ağ kullanımı 2.5MB olarak gözüküyor. Bir çözümü yok mu peki bunu düzeltmenin Epic buna neden çözüm bulmuyor.