Epic Games 2023 Sızıntıları

Diyorum ki madem verecek düzgün bir şey kalmadı o zaman 10 tane çöp vereceğine 1 tane güzel bir şey versin. İnsanların hayal kırıklığı yaşayacağı bariz bir gerçek.
Bir çöp değil, indie. İki, sence 15 indie vermek yerine bir tane AAA vermek aynı fiyata mı patlar ?

Adamlar beleş diye 231231232312 tane hesap açıp satma derdine düştüler. Bence bir daha aynı topa girmezler. Anca redfall gibi beğenilmeyen veya online oyun olup oyuncu ihtiyacı oyunu falan verirler.

Almıyorum zaten. Boş yere Epic Games fedailiği yapılması da ayrı bir komik. Sırf bedava diye eleştirilemez bir durum mu var?

Bedava oyun vermesin o zaman hatta dolar kurunada geçsin Steam gibi ne gerek var ya. Paşalarıma AAA oyun veremiyorlarsa batsın Epic. Epic savunucusu değilim ama Steam hiç bedava oyun vermezdi ama herkes Steam hayranıydı şimdi dolar kuruna geçince herkesin bir tarafı tutuştu Epic'e geldi. Şimdi paşalarım buranın sistemini beğenmiyor.

Bir çöp değil, indie. İki sence 15 indie vermek yerine bir tane AAA vermek aynı fiyata mı patlar?

Adamlar beleş diye 231231232312 tane hesap açıp satma derdine düştüler. Bence bir daha aynı topa girmezler. Anca redfall gibi beğenilmeyen veya Online oyun olup oyuncu ihtiyacı oyunu falan verirler.

Şu an bir de bizde Samsung'un Amazon üyeliği satma fantezisi çıktı alamayanlar oldu adamlar 35 tane almış.

Bedava oyun vermesin o zaman hatta dolar kurunada geçsin Steam gibi ne gerek var ya. Paşalarıma AAA oyun veremiyorlarsa batsın Epic. Epic savunucusu değilim ama Steam hiç bedava oyun vermezdi ama herkes Steam hayranıydı şimdi dolar kuruna geçince herkesin bir tarafı tutuştu Epic'e geldi. Şimdi paşalarım buranın sistemini beğenmiyor.

"Bedava oyun veriyor" algısı adı altında insanları kendine çekiyor, insanları hypelıyorlar ve sonra kimsenin yüzüne bakmadığı oyunlar veriyorlar ve biz de eleştiremeyeceğiz öyle mi? 50 kere söyledim 10-15 tane çöp değil 1 tane düzgün oyun vermeleri daha mantıklı diye. Biri eleştirdiği zaman "her gün AAA oyun mu verecekler?" diyorsunuz. Algılama probleminiz var galiba çünkü hiçkimse her gün AAA oyun versinler demiyor. 1 tane versin, sağlam bir şey versin diyoruz. Kendi kendinize saçmalıyorsunuz haberiniz yok.

Diyorum ki madem verecek düzgün bir şey kalmadı o zaman 10 tane çöp vereceğine 1 tane güzel bir şey versin. İnsanların hayal kırıklığı yaşayacağı bariz bir gerçek.
Öyle de herkes senin gibi düşünmüyor. Mesela ben AAA kalitede veya beklediğiniz kalitede oyunları oynamak yerine, indie (sizin çöp dedikleriniz) oyunları oynamayı daha çok seviyorum ve bunlar da benim işime geliyor.

Ek olarak adamlar 15 oyun verecekler bu olay ortada. Ama AAA kalitede bir oyunu vermek sıkıntı çıkarır. Herkes yan hesap açar oyunları ekler ekler hesapları oyun fiyatının altında satar. Mesela ben GTA'5 zamanında öyle yaptım. Üniversitede cebimde 5 kuruş para yoktu. 15-17 hesaptan GTA aldım hesapları satarak cep harçlığı yaptım.

"Bedava oyun veriyor" algısı adı altında insanları kendine çekiyor, insanları hypelıyorlar ve sonra kimsenin yüzüne bakmadığı oyunlar veriyorlar ve biz de eleştiremeyeceğiz öyle mi? 50 kere söyledim 10-15 tane çöp değil 1 tane düzgün oyun vermeleri daha mantıklı diye. Biri eleştirdiği zaman "her gün AAA oyun mu verecekler?" diyorsunuz. Algılama probleminiz var galiba çünkü hiç kimse her gün AAA oyun versinler demiyor. 1 tane versin, sağlam bir şey versin diyoruz. Kendi kendinize saçmalıyorsunuz haberiniz yok.

Asıl siz okumuyorsunuz benim yazdığımı. Adamlar babalarının hayrına AAA oyun niye versinler oradan her zaman zarar elde ederler. Adamlar kendileri kar etemk için a oyun veriyor neyini anlamıyorsunuz bende onu anladım.

1703609748054.png

Söylentilerden birisi.

Arkadaşlar gereksiz tartışmalara girmeyelim lütfen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı