Epic Games 2023 Sızıntıları

O konuda da haklısın. Mesela bedava oyun dışında dolar kurunu böyle tutarsa ben destekleneceğini düşünüyorum.

İşte onlar da yüksek bütçeli ve fiyatı indie oyunlara göre daha yüksek olduğu için yanaşmazlar. Çünkü o oyunları 10-15 hesaptan alıp, oyun fiyatının altında satarlar. Bu da hem yapımcıya hem de firmaya zarar verir. GTA 5 verdiklerinde bunu yaptılar.

oy amanın.

Şu ana kadar hiç alamadım üşendiğimden ve oynamayacağımdan dolayı ama "Marvel's Guardians of the Galaxy" verilirse eğer kaçırılmaz aga.

O konuda da haklısın. Mesela bedava oyun dışında dolar kurunu böyle tutarsa ben destekleneceğini düşünüyorum.

Böyle tutabileceğini sanmıyorum. Tahminimce 2024 yılı içerisinde TL desteğini bitirecektir. Oyun yapımcıları da illaki baskılayacaktır. Cebinden ödemek isteyeceklerini sanmıyorum.

Böyle tutabileceğini sanmıyorum. Tahminimce 2024 yılı içerisinde TL desteğini bitirecektir. Oyun yapımcıları da illaki baskılayacaktır. Cebinden ödemek isteyeceklerini sanmıyorum.
Bu bedava oyunları verdikten sonra haberler yavaş yavaş geleceğini düşünüyorum. Çünkü 3. Parti abonelik sistemi düşünüyolar (ea play vb.).

@Captan_, muhtemelen düşünülüyordur çünkü aylık abonelik sisteminde cidden iyi para var ve üyeliğini devam ettirebilmen için sürekli para ödemen gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…