Epic Games 2023 Sızıntıları

Bir an gerçek sandım heyecandan ölüyordum.
Sahte değil ki. :D

1703864800727.png

(Söylenti)

Son düzenleme:
Böyle tutabileceğini sanmıyorum. Tahminimce 2024 yılı içerisinde TL desteğini bitirecektir. Oyun yapımcıları da illaki baskılayacaktır. Cebinden ödemek isteyeceklerini sanmıyorum.
Katılıyorum açıkçası. En fazla seçim zamanına kadar böyle gider. Sonrasında dolar artışa geçeceği için ₺ değer kaybedecek. Bu durumda da firma mecbur kar etmek için tuttuğu dolar kurunu yükseltecek ya da Steam gibi dolar satışına geçecek. Böyle bir şey olursa kullanıcılar Steam'e geçerler. Steam'in, Epic Games'ten daha iyi olduğunu biliyoruz.

Hop toplaşın!!!

Eki Görüntüle 2067965
Yeni renk paketi.
Ya disko topuymuş. İlk yuvarlakları gördüğümde top sandım. Futbol oyunu gelecek sandım.

Bu bedava oyunları verdikten sonra haberler yavaş yavaş geleceğini düşünüyorum. Çünkü 3. Parti abonelik sistemi düşünüyolar (ea play vb.).
Halihazırda zaten Steam'de böyle bir uygulama var. Oradaki kar miktarı iyi gibi ki Epic Games'te böyle bir sisteme geçme hazırlığı yapıyor.
Ama böyle bir şey yapılırsa eğer (yapılacak), verdikleri bedava oyunları alma ihtimalleri olabilir diye düşünmeye başladım. Sonuçta alırken kendi kendine iade edilebilir diyor.

@Captan_

Ben hala yılbaşında bomba oyun olarak bunu vereceklerini düşünüyorum Cyberpunk sonradan indirime girdi bu oyun yine indirime girmedi.

Son haftaya girdik, Technopat oyun severler olarak yeni yıldan önce güzel bir oyun alalım 🥹
Yarından sonra verilecek oyun için heyecanlıyım açıkçası. Ama o kadar AAA bir oyun beklentim yok. Max AA kalite olacakmış gibi hissediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı