GTA'ya para vermeye değmez.
Sepet sizin isteklerinize göre hazırlanmış. Laf söylemek bize düşmez. Bununla birlikte RDR2 sizde yoksa ve hâlâ almamışsanız LÜTFEN satın alın..Arkadaşlarım da aldı diye alıyorum.
Güzel. Skyrim harici tüm oyunlar zamanında bedava verildi.
aslında gta 5 alıcaktım ama tomb raider serisinin fiyatlarını sudan ucuz bulduğum için belki oynarım diye alıyorum aynı şekilde skyrim oyununudaSepet sizin isteklerinize göre hazırlanmış. Laf söylemek bize düşmez. Bununla birlikte RDR2 sizde yoksa ve hâlâ almamışsanız LÜTFEN satın alın..
İndirimlerde "belki oynarım" diyerek oyun satın almanızı önermem, gerçekten gönlünüzce oynama isteği olan oyunları alın ki sonradan pişman olmayasınız. Arkadaşlarınızla veya tek başınıza oynamak için Dying Light'ı önerebilirim.Sepeti biraz bekleteceğim bütün oyunlar verildikten sonra belki almadan önce verirler diye.
aslında gta 5 alıcaktım ama tomb raider serisinin fiyatlarını sudan ucuz bulduğum için belki oynarım diye alıyorum aynı şekilde skyrim oyununuda
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.