Epic Games 248 TL'lik sepet nasıl?

ByDizzy

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB 2133 Mhz
Ekran kartı
RX 560
Anakart
MSI H110M pro-vd
İşlemci
Intel i3-7100 3,90 Hz
Epic'de sepet hazırladım alınır mı sizce böyle?

Ekran görüntüsü 2023-12-28 141359.png

Güzel. Skyrim harici tüm oyunlar zamanında bedava verildi.

Sepeti biraz bekleteceğim bütün oyunlar verildikten sonra belki almadan önce verirler diye.

Sepet sizin isteklerinize göre hazırlanmış. Laf söylemek bize düşmez. Bununla birlikte RDR2 sizde yoksa ve hâlâ almamışsanız LÜTFEN satın alın..
aslında gta 5 alıcaktım ama tomb raider serisinin fiyatlarını sudan ucuz bulduğum için belki oynarım diye alıyorum aynı şekilde skyrim oyununuda

Sepeti biraz bekleteceğim bütün oyunlar verildikten sonra belki almadan önce verirler diye.

aslında gta 5 alıcaktım ama tomb raider serisinin fiyatlarını sudan ucuz bulduğum için belki oynarım diye alıyorum aynı şekilde skyrim oyununuda
İndirimlerde "belki oynarım" diyerek oyun satın almanızı önermem, gerçekten gönlünüzce oynama isteği olan oyunları alın ki sonradan pişman olmayasınız. Arkadaşlarınızla veya tek başınıza oynamak için Dying Light'ı önerebilirim.

Skyrim için konuşuyorum. Bu oyunu modlarla birlikte oynamak ayrı bir keyif ve bana göre, şart.
Steam'de oyun versiyonunu secebildiğiniz için indireceğiniz modlara göre oyun versiyonunu seçip oynayabilirsiniz.
Epicte sürüm düşürme var mı? Kolay mı? Çalışıyor mu? Emin değilim.
Bilen arkadaşlar cevaplar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı