Çözüldü "Epic Games başlatıcısı hazırlanıyor" ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Odios01

Hectopat
Merhabalar. Epic Games'i sadece ücretsiz oyun verdiği için kullanıyorum. Dün ücretsiz verdiği bir oyunu denemek için girecektim ama "Epic Games başlatıcısı hazırlanıyor"da kalıyor. İnternette baktığımda "yönetici olarak çalıştırın", "Epic Games'i silip, tekrardan kurun" gibi şeyler yazıyordu. Silmekte istiyorum daha yeni bir oyun yükledim. Oyunlar da silinecek, silinmesini de istemiyorum şimdilik. Oyunlar olmasa direkt olarak Launcher'ı sileceğim de, oyunlardan dolayı silmekte istemiyorum. Bir çözüm var mı?

Şu an yoğunluk var. Biraz bekleyip tekrar deneyin.

Ekran Alıntısı.PNG

Tomb Raider verdiler. Bu yüzden herkes yüklendi ve Epic Games çöktü.

Çözüm
Tomb Raider'i 30 dakika önce vermediler mi? Dün akşamdan beri devam ediyor.

Dün akşam da çökmüştü. Sonrasında düzelmişti ve şu an tekrar çöktü.

Dün akşam da çökmüştü. Sonrasında düzelmişti ve şu an tekrar çöktü.
Anladım hocam. Yardımınız için çok sağolun. 😊
Herkes tam saat 19'da almadığı için 30-60 dk arası yoğunluk devam edebilir. Sanırım dün de tam bu saatlerde giriş yapmaya çalıştınız.
Evet, dün akşam bu saatlerde giriş yaptım. Demek çökmeden dolayıymış. İyi ki sordum yoksa çökmeden kaynaklı olduğunu bilmeyecektim. Yardımlarınız için sağolun. 😊
Keşke 200 lira daha fazla verip Steam'den alsaydım bıktım ya ben bundan.
Sizi anlıyorum hocam...

Anladım hocam. Yardımınız için çok sağ olun. 😊

Evet, dün akşam bu saatlerde giriş yaptım. Demek çökmeden dolayıymış. İyi ki sordum yoksa çökmeden kaynaklı olduğunu bilmeyecektim. Yardımlarınız için sağ olun. 😊

Sizi anlıyorum hocam...

Hocam vallahi ya derslerden kafam şişiyor biraz eğleneyim diye oyun oynayayım diyorum bir bakıyorum yine çökmüş aaa nasıl olur?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı