Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 777 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #1 2 kere baştan başlamak zorunda başladım. Gına geldi artık. Oyun açılmadan önce seçenek sunuyor en yeniyi seçiyorum fakat yok oyun yükle kısmında hiçbir save yok. Savelerimi nasıl geri getirebilirim?
2 kere baştan başlamak zorunda başladım. Gına geldi artık. Oyun açılmadan önce seçenek sunuyor en yeniyi seçiyorum fakat yok oyun yükle kısmında hiçbir save yok. Savelerimi nasıl geri getirebilirim?
Emir Yüksel Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.030 Makaleler 2 Çözümler 23 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #2 Epic Games farkı hocam. Oyunlarınızı Steam den alın. Cloud'dan silinmiş bir save'in geri dönüşü olmaz muhtemelen. Artı -1 Eksi
Epic Games farkı hocam. Oyunlarınızı Steam den alın. Cloud'dan silinmiş bir save'in geri dönüşü olmaz muhtemelen.
KS KS Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 777 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #3 Emir_Yuksel dedi: Epic Games farkı hocam. Oyunlarınızı Steam den alın. Cloud'dan silinmiş bir save'in geri dönüşü olmaz muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Kuponla 100 liraya denk geliyor diye aldım zaten. Artı 0 Eksi
Emir_Yuksel dedi: Epic Games farkı hocam. Oyunlarınızı Steam den alın. Cloud'dan silinmiş bir save'in geri dönüşü olmaz muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Kuponla 100 liraya denk geliyor diye aldım zaten.