Epic Games: "Daha düne kadar selam vermiyordunuz!"

Multi arkadaşımla oynayamadım.
Ekran görüntüsünü kafasına göre kaydediyor.
Disk kullanımımı sömürüyor.
Internet kullanımımı sömürüyor ama düşük indirme hızı.
Indirilen paketleri diske eksik yazıyor.
6 asırda Launcher yükleniyor.
Launcher'da oyun aramak istediğimde başka bir 6 asır bekliyorum.
Bazen indirdiği oyunu kaybediyor.
Indirdiğinden emin olamıyor.

Topluluk bölümüne dair bir şey yazmıyorum çünkü gram bir şey yok. Bence öyle bir bölüm olduğunu Epic'te çalışanlar bile unutmuş olabilir.

Önceden Launcher yavaş yükleniyordu ama şu an sorun yaşamıyorum diğer yaşadığın sorunları da yaşamıyorum siz nasıl yaşıyorsunuz anlamıyorum. Yakında arayüzü güncellerlerse güzel olur çünkü tarayıcıda güncellendi.

Doğru diyorsun, insanların yaptıkları saçmalıkları engellemekten ziyade firmayı boykot edelim ki Türkçe dil desteğini de kessin.

Siz şükür etmeye devam edin alıntı yapayım umarım metaforu anlarsınız. "uslu bir çocuk olursan şirinleri bile görebilirsin"

Technopat kuralları 19. madde 4. istisnai şartı okumanızı ve nasıl bir destek vermeniz gerektiği konusunda kendi düşünceleriniz ile sizi başbasa bırakıyorum. Siz haklısınız.

İleride güncelleneceği için not düşelim.
Alıntı:
------------------------------------------------------------------------
19. korsan içeriklere link vermeyin, istemeyin, orijinal kullananlara hakaret etmeyin. Korsan oyunlara teknik destek vermek bazı istisnai durumlar hariç yasaktır. Bu istisnalar:

Kullanıcının ilk konusu.
Oyun hiçbir dijital platformda satılmıyor.
Kullanıcı ilk kez korsan konusu açacaksa ve bu konuda da sistemsel bir sorun söz konusuysa destek verilebilir.
Oyunun fiyatı 800 TL veya 35$ üstündeyse
------------------------------------------------------------------------
Hmm tamam şimdi anlıyorum neyse konuyu susturmanın zamanı gelmiş. Sadece Steam'i satış yeri olarak gören birisine cevap yazıyorum inanılmaz.
Epic Games'te oyunu size satmıyor oyunun hizmetini size satıyor, aynı Steam gibi oyunların sahibi olmadığımız aynı Steam gibi. Sadece siz Steam'deki hizmetin kaliteli olduğunu düşünüyorsanız tabii ki devam edebilirsiniz ama oyun sahipliği konusunda ikisi de size aynı hakkı veriyor.

Ben neden sorun yaşamıyorum. TurkNet (TTNET ile) kullanıyorum Steam ile hızı aynı. Belki diğer ISP'ler Steam TR serverinden indiriyor ama Epic'de yurtdışı serverinden indiriyordur. Siz performansından bahsetmemişsiniz ama ben yine söyleyeyim. Eğer sıkıntı yaratıyorsa, oyunu açtıktan sonra Epic Games'i kapatabilirsin Steam gibi oyunu kapatmıyor.
Epic savunmayın burda hocam. Arayüz diye bir sey yok.

Epic savunmayın burada hocam. Arayüz diye bir şey yok.

Az önce test ettim. Hem yeni PC'den kaplolu internet ve SSD'li (çok hızlıların biraz altı) hem de eski PC'den HDD'li ( ve hard disk sıkıntılı kronik sorunu var) ve 2.4GHz ile test ettim.
2 PC'yi karşılaştırsan tabii ki yenisi daha hızlı ama Steam ile Epic Games arasında pek bir fark yok. Sadece sen hangisiden daha çok kullanıyorsan o daha hızlı çalışıyor. Mesela Epic Games'i 10 yılda bir açıyorsun açtığın an güncellemeye çalışıyor, güncelleme geliyor. Genel olarak Steam'de durum farklı önce kontrol ediyor güncelliyor sonra açılıyor. Eski PC'de Epic Games daha hızlı açıldı evet ciddiyim. Çünkü daha çok kullanıyorum. Yeni PC'de Steam Epic hızı ortalama aynı. İndirme hızları da aynı.
Eski PC'de (2.4GHz) 4MB/Sec
Yeni PC'de kaplolu internet 6MB/Sec
Belki siz zortnet kullanıyorsunuz o yüzden sizi kısıtlıyor aynı Twitch'de canlı yayınlarını izlerken olduğu gibi. Ben TTNET altyapısı ile TurkNet'te sorun yaşamıyorum. VPN ile Epic hızını test edin belki sorun internettedir. Ben test etmeden Technopat forumunda bilgi vermek istemezdim.
Sen Epic'in arayüzü beğenmeyebilirsin evet çok eski geliştirilmesi gerek. Ama ben performans sorunu yaşamıyorum.
Android'cilerin "iPhone'ların pili çabuk bitiyor" demesi gibi fi tarihinden kalma bilgi ile kunuşuyorsunuz. Kusura bakmayın ama cahilsiniz çünkü bilmiyorsunuz.

Arayüz konusu:
Yakında arayüzü güncellerlerse güzel olur çünkü tarayıcıda güncellendi.

Bu biraz hortlatmak olacak ama Forum'a not düşmek de lazım.

Sanırım hesap kapanmış ben şikayet etmiştim. Umarım benim şikayetimi incelemişlerdir bilmiyorum ama ben mutlu oldum. Çünkü bu herkes için kötü bir şey, çünkü resmi gibi görünüyordu ve insanlar resmi olduğunu düşünüyordu. Çok sevindim iyi sosyaller.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı