Multi arkadaşımla oynayamadım.
Ekran görüntüsünü kafasına göre kaydediyor.
Disk kullanımımı sömürüyor.
Internet kullanımımı sömürüyor ama düşük indirme hızı.
Indirilen paketleri diske eksik yazıyor.
6 asırda Launcher yükleniyor.
Launcher'da oyun aramak istediğimde başka bir 6 asır bekliyorum.
Bazen indirdiği oyunu kaybediyor.
Indirdiğinden emin olamıyor.
Topluluk bölümüne dair bir şey yazmıyorum çünkü gram bir şey yok. Bence öyle bir bölüm olduğunu Epic'te çalışanlar bile unutmuş olabilir.
Önceden Launcher yavaş yükleniyordu ama şu an sorun yaşamıyorum diğer yaşadığın sorunları da yaşamıyorum siz nasıl yaşıyorsunuz anlamıyorum. Yakında arayüzü güncellerlerse güzel olur çünkü tarayıcıda güncellendi.
Doğru diyorsun, insanların yaptıkları saçmalıkları engellemekten ziyade firmayı boykot edelim ki Türkçe dil desteğini de kessin.
Siz şükür etmeye devam edin alıntı yapayım umarım metaforu anlarsınız. "uslu bir çocuk olursan şirinleri bile görebilirsin"
Technopat kuralları 19. madde 4. istisnai şartı okumanızı ve nasıl bir destek vermeniz gerektiği konusunda kendi düşünceleriniz ile sizi başbasa bırakıyorum. Siz haklısınız.
İleride güncelleneceği için not düşelim.
Alıntı:
------------------------------------------------------------------------
19. korsan içeriklere link vermeyin, istemeyin, orijinal kullananlara hakaret etmeyin. Korsan oyunlara teknik destek vermek bazı istisnai durumlar hariç yasaktır. Bu istisnalar:
Kullanıcının ilk konusu.
Oyun hiçbir dijital platformda satılmıyor.
Kullanıcı ilk kez korsan konusu açacaksa ve bu konuda da sistemsel bir sorun söz konusuysa destek verilebilir.
Oyunun fiyatı 800 TL veya 35$ üstündeyse
------------------------------------------------------------------------
Hmm tamam şimdi anlıyorum neyse konuyu susturmanın zamanı gelmiş. Sadece Steam'i satış yeri olarak gören birisine cevap yazıyorum inanılmaz.
Epic Games'te oyunu size satmıyor oyunun hizmetini size satıyor, aynı Steam gibi oyunların sahibi olmadığımız aynı Steam gibi. Sadece siz Steam'deki hizmetin kaliteli olduğunu düşünüyorsanız tabii ki devam edebilirsiniz ama oyun sahipliği konusunda ikisi de size aynı hakkı veriyor.