Lyraess Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 2.200 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2020 #1 Speedtest ve indirme hızımı aşağıda verdim. Normalde 11-12 ile indirirken şu anda 8-9 ile indiriyorum. Çözümünü bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2020
Speedtest ve indirme hızımı aşağıda verdim. Normalde 11-12 ile indirirken şu anda 8-9 ile indiriyorum. Çözümünü bilen var mı?
YigitILKAR Kilopat Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 242 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2020 #2 Epic Games son zamanlarda verdiği bedava oyunlar olsun,büyük indirimler olsun serverlar eminim çok yoğundur.Sorun sizinle değil epic games ile alakalı.
Epic Games son zamanlarda verdiği bedava oyunlar olsun,büyük indirimler olsun serverlar eminim çok yoğundur.Sorun sizinle değil epic games ile alakalı.
Yagiz_K Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et