S stogro Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 630 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #1 Az önce EA FC24 oyununu satın aldım Epic Games üzerinden. Eski fifalarımında mevcut olduğu EA hesabına değil de farklı bir EA hesabıma gelmiş oyun. Onu nasıl normal hesabıma gönderebilirim?
Az önce EA FC24 oyununu satın aldım Epic Games üzerinden. Eski fifalarımında mevcut olduğu EA hesabına değil de farklı bir EA hesabıma gelmiş oyun. Onu nasıl normal hesabıma gönderebilirim?
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 14 Aralık 2023 #2 Buradan Epic bağlantısını kaldırın yoksa şuradan EA bağlantısını kesip değiştirmeyi dener misiniz? Olabileceğinden emin değilim. Artı 0 Eksi
Buradan Epic bağlantısını kaldırın yoksa şuradan EA bağlantısını kesip değiştirmeyi dener misiniz? Olabileceğinden emin değilim.
KS KS S stogro Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 630 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #3 519928 dedi: Buradan Epic bağlantısını kaldırın yoksa şuradan EA bağlantısını kesip değiştirmeyi dener misiniz? Olabileceğinden emin değilim. Genişletmek için tıkla... Epic bağlantılarında ea gözükmüyor gözükse ordan kaldırabilceğim. Bunun nedeni nedir acaba? Artı 0 Eksi
519928 dedi: Buradan Epic bağlantısını kaldırın yoksa şuradan EA bağlantısını kesip değiştirmeyi dener misiniz? Olabileceğinden emin değilim. Genişletmek için tıkla... Epic bağlantılarında ea gözükmüyor gözükse ordan kaldırabilceğim. Bunun nedeni nedir acaba?
Y y1xy Femtopat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #4 stogro dedi: Epic bağlantılarında ea gözükmüyor gözükse ordan kaldırabilceğim. Bunun nedeni nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi? Bende de aynı sorun mevcut. Artı 0 Eksi
stogro dedi: Epic bağlantılarında ea gözükmüyor gözükse ordan kaldırabilceğim. Bunun nedeni nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi? Bende de aynı sorun mevcut.
KS KS S stogro Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 630 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #5 y1xy dedi: Çözebildin mi? Bende de aynı sorun mevcut. Genişletmek için tıkla... Maalesef. Farklı bir EA hesabı açıp oyunu ordan satın aldım mecbur. Artı 0 Eksi
y1xy dedi: Çözebildin mi? Bende de aynı sorun mevcut. Genişletmek için tıkla... Maalesef. Farklı bir EA hesabı açıp oyunu ordan satın aldım mecbur.
Y y1xy Femtopat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #6 stogro dedi: Maalesef. Farklı bir EA hesabı açıp oyunu oradan satın aldım mecbur. Genişletmek için tıkla... Birkaç sene önce globalde aynı sorunla karşılaşan insanlar ticket atıp halletmişler EA'e. Fakat şu an atılmıyor. Artı 0 Eksi
stogro dedi: Maalesef. Farklı bir EA hesabı açıp oyunu oradan satın aldım mecbur. Genişletmek için tıkla... Birkaç sene önce globalde aynı sorunla karşılaşan insanlar ticket atıp halletmişler EA'e. Fakat şu an atılmıyor.