Epic Games gizemli oyun ne olur?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kanalların hiçbirinin abone sayısı 100.000 bile değil hiç güvenemedim kaynaklara.
Belki de Epic Games bilerek yalan haber salmıştır.

Adamlar ne yapsa yaranamıyor. Arkadaşlar adı üstünde "Ücretsiz oyun". Sanki para vermiş gibi tatava yapmayın her ücretsiz oyun dağıtıldığında. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer.
Sanki kumara girip bu çıkmış gibi davranıyorlar gıcık kaptım ben de hocam. Bu kadar saçma düşünce tarzı olamaz yani. Çok doğru bir yorum yapmışsınız.

2K21'in söylentinin ötesine geçmesinin nedeni, Fortnite personelinin attığı tweet. Direkt olarak Epic içinden açıklama yani.

2K21'in söylentinin ötesine geçmesinin nedeni, Fortnite personelinin attığı tweet. Direkt olarak Epic içinden açıklama yani.

NBA2K21 gelecek işte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı