- Makaleler
- 4
Last of Us pc de yok zaten hocam adamlar nasıl versin.Bence Last of Us verebilirler...
Last of Us pc de yok zaten hocam adamlar nasıl versin.Bence Last of Us verebilirler...
Yarın ayın 12'si.
Server yenileniyormuş büyük bir oyun bekliyoruz hadi inşallah.
En son böyle yaptıklarında GTA 5 verdiler. Gene büyük bir oyun verecekler bence. Zayen yılbaşı kapıda bununda etkisi var. Ben RDR2'ya da Assassin's Creed Origins ya da odssey gelebilir diye düşünüyorum. Far Cry ya da metro Serisinden'de bir oyun olabilir belki. Çoğu kişi Witcher 3 falan demiş belki gerçekten onu verirler ama bana göre vermezler çünkü zaten gizemi kalmamış bir oyun. Diğer oyunlara göre ucuz ve sürekli indirimlere giren oyunlardan. İnşallah vermezler Witcher 3.
Cyberpunk veya Control vermezlerse haftaya hafta sonunu Cayo Perico'da geçireceğim.
Vermeleri imkansız. Ama olur da bir rüya gerçekleşirse ve verirler ise, sunucuları 1 ay kapalı kalacaktır.Bir delilik yapıp Belki gerçekten Cyberpunk verebilirler. Ama daha çıkalı ay olmamış bir oyunu sürümden kazanmak reklamdan vs. Kazanmak için bedava yapma riskine girmek büyük risk. Ayrıca kolay değil ben geleceğini sanmıyorum ama gelirse süper olur GTX 1650 ekran kartım ile ağlarım oyunda.
Haklısın umarım Witcher 3 zermezler zaten şu an 18TL.
Vermeleri imkansız. Ama olur da bir rüya gerçekleşirse ve verirler ise, sunucuları 1 ay kapalı kalacaktır.
Ama 6 gün kaldı diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.