Epic Games gizemli oyun

Server yenileniyormuş büyük bir oyun bekliyoruz hadi inşallah.

En son böyle yaptıklarında GTA 5 verdiler. Gene büyük bir oyun verecekler bence. Zayen yılbaşı kapıda bununda etkisi var. Ben RDR2'ya da Assassin's Creed Origins ya da Odssey gelebilir diye düşünüyorum. Far Cry ya da metro Serisinden'de bir oyun olabilir belki. Çoğu kişi Witcher 3 falan demiş belki gerçekten onu verirler ama bana göre vermezler çünkü zaten gizemi kalmamış bir oyun. Diğer oyunlara göre ucuz ve sürekli indirimlere giren oyunlardan. İnşallah vermezler Witcher 3 :D

En son böyle yaptıklarında GTA 5 verdiler. Gene büyük bir oyun verecekler bence. Zayen yılbaşı kapıda bununda etkisi var. Ben RDR2'ya da Assassin's Creed Origins ya da odssey gelebilir diye düşünüyorum. Far Cry ya da metro Serisinden'de bir oyun olabilir belki. Çoğu kişi Witcher 3 falan demiş belki gerçekten onu verirler ama bana göre vermezler çünkü zaten gizemi kalmamış bir oyun. Diğer oyunlara göre ucuz ve sürekli indirimlere giren oyunlardan. İnşallah vermezler Witcher 3 :D.

Haklısın umarım Witcher 3 zermezler zaten şu an 18TL.

Cyberpunk veya Control vermezlerse haftaya hafta sonunu Cayo Perico'da geçireceğim.

Bir delilik yapıp Belki gerçekten Cyberpunk verebilirler. Ama daha çıkalı ay olmamış bir oyunu sürümden kazanmak reklamdan vs. Kazanmak için bedava yapma riskine girmek büyük risk. Ayrıca kolay değil ben geleceğini sanmıyorum ama gelirse süper olur GTX 1650 ekran kartım ile ağlarım oyunda :D .

Bir delilik yapıp Belki gerçekten Cyberpunk verebilirler. Ama daha çıkalı ay olmamış bir oyunu sürümden kazanmak reklamdan vs. Kazanmak için bedava yapma riskine girmek büyük risk. Ayrıca kolay değil ben geleceğini sanmıyorum ama gelirse süper olur GTX 1650 ekran kartım ile ağlarım oyunda :D .
Vermeleri imkansız. Ama olur da bir rüya gerçekleşirse ve verirler ise, sunucuları 1 ay kapalı kalacaktır.

Haklısın umarım Witcher 3 zermezler zaten şu an 18TL.

Yani Witcher serisinin kendine göre bir fan kitlesi var onlar için iyi olabilir belki ama mesela benim için hayır. Sırf indirimde diye sonbahar indimindeyken Witcher 2 almıştım hala duruyor indirmesini bile yapmadım.

Vermeleri imkansız. Ama olur da bir rüya gerçekleşirse ve verirler ise, sunucuları 1 ay kapalı kalacaktır.

Hiçbir şey imkansız değildir :D . Öyle bir şey yapmaları kolay değil bir sürü anlaşma falan yapmaları'da gerek onun yanı sıra öyle biliyorum. Ben normalde sevdiğim türler dışında pek oyun oynamıyorum Oynarsam'da sadece deniyorum sonra oynamıyorum. Bir oyunu sevebilmem için bakmam yetiyor. Cyberpunk'a şans vereceğim keşke bedava verseler. Vermeselerde almayı planlıyorum biraz zaman geçsin diye bekliyorum hem güncellemerle optimizasyon/bug orunlarını düzeltsinler FPS'ler artsın biraz hem de ileride indirime girer.

Ama 6 gün kaldı diyor.

Ayrıca Bir büyük oyunun yanı sıra 17 Aralık tarihinden itibaren 15 gün boyunca her gün 1 oyun verecekler. Epic Games Launcher'da gizemli oyunun üstüne tıklayın açıklamanın alt kısmına gelin yazıyor orada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı