Epic Games GTA V açılmıyor başlatılamadı hatası

İşletim sistemi
Windows 7

CesarBey

Centipat
Öncelikle selamın aleyküm abilerim kardeşlerim. Oyunu indirdiğimden beri hiç giremiyorum. Sürekli bu hatayı veriyor (uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b). internette ne kadar çözüm videosu varsa izledim. Çoğu olmadı sorunun çözümünü bilen var mı?
Şimdiden teşekkürler :)

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    11,6 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
Denediğiniz çözüm yolları umarım elle DLL dosyası kopyalamak değildir. Eğer öyleyse onları silin ardından Process Monitor raporu oluşturup bizimle paylaşın. Elle DLL kopyalamadıysanız da raporu paylaşın bu arada.

Denediğiniz çözüm yolları umarım elle DLL dosyası kopyalamak değildir. Eğer öyleyse onları silin ardından Process Monitor raporu oluşturup bizimle paylaşın. Elle DLL kopyalamadıysanız da raporu paylaşın bu arada.

Programı indirdim fakat açılışta böyle bi hata veriyor

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    23,4 KB · Görüntüleme: 55
Ya Windows 7'nin tüm güncellemeleri indireceksiniz ya da Windows 10'a geçeceksiniz.

Ya Windows 7'nin tüm güncellemeleri indireceksiniz ya da Windows 10'a geçeceksiniz.

Sağ olun hocam dediklerinizi deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı