Epic Games, GTA V indirmemi sıfırladı

Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Palyaço
Ben GTA V indirmek istiyordum. Evimizde modem olmadığı için mobil veri kullanarak indirme yapmak istedim. 40 GB'ı 3 ayda indirmiştim yaklaşık. Geriye 65 kalmıştır diye seviniyordum. Epic'e bugün girdiğimde indirmeyi en baştan başlattı ve hayallerim yıkıldı. Gerçekten tek isteğim GTA V oynamaktı. Laptopumu aldığımda bile GTA V oynasam yeter diyordum. Gerçekten çok mutsuzum şu anda. Çözümü var mı ne yapabilirim hiçbir fikrim yok. Sadece üzgünüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirdiği klasörü kontrol ettin mi? Bazen sıfırlanmış gibi gözüküp kaldığı yerden devam ettiği olabiliyor.

Hangi operatör kullanıyorsunuz.

Dosyaları sen silmediysen kendiliğinden silinmez ekran fotosu atar mısın? Bir de hocam 3 ayda 40GB ne 7 ayda mı oyun indirmeyi düşünüyorsunuz bir internet alın 1-2 güne indirin.

Aynısı bana da oldu çok sinir bozucu bir şey korsana teşvik etmiyorum ama Google'dan 4 part şeklinde toplamada 40 GB olan versionu var çıkarıp kurunca 80 GB oluyor içindeki başında X64 ve Update klasörü ve dosyaları haricindeki bütün dosyalrı silip Epic Games'a tarattım 10 GB bir indirme sonra orijinal GTA 5 hazır oldu.

Hocam sorması ayıp, kaç kb/s ile indiriyorsunuz? Büyük sabır helal olsun. Durumunuz iyiyse paket değiştirin, en azından 16MBPS Paket bile 5, 6 bilemedin 7 günde indirir o oyunu.

Şu işlemle indirmeye kaldığın yerden devam edebileceğini düşünüyorum.
HDD'ye yeni bir klasör oluştur ve Epic Games'den GTA V indirmesini oraya başlat sonra şunları uygula: İndirme başladıktan birkaç saniye sonra indirmeyi durdur. Sağ alt köşedeki tepsi simgesine sağ tıklayarak ve ardından Çık'a basarak Epic Games Başlatıcısı'ndan çık. Mevcut oyun dosyalarını, indirmeye başladığın dizine kopyala (Varsayılan: C:\Program Files\[oyunadı]\) Not: Daha önce yüklediğin oyunun .egstore klasörü mevcutsa, dosyaları yeni indirme dizinine kopyalamadan önce bu klasörü sil. Sonra Epic'ten indirmeyi devam ettir. Dosyaları doğrulayacak ve kalanları indirmeye başlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…