Epic Games, GTA V indirmemi sıfırladı

Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Palyaço
Ben GTA V indirmek istiyordum. Evimizde modem olmadığı için mobil veri kullanarak indirme yapmak istedim. 40 GB'ı 3 ayda indirmiştim yaklaşık. Geriye 65 kalmıştır diye seviniyordum. Epic'e bugün girdiğimde indirmeyi en baştan başlattı ve hayallerim yıkıldı. Gerçekten tek isteğim GTA V oynamaktı. Laptopumu aldığımda bile GTA V oynasam yeter diyordum. Gerçekten çok mutsuzum şu anda. Çözümü var mı ne yapabilirim hiçbir fikrim yok. Sadece üzgünüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dediklerinizi harfiyen yaptım ancak maalesef orijinal klasörün özelliklerden boyutuna baktığımda 220 MB gözüküyordu. Geri taşıdığımda da değişmedi Maalesef. Yardımcı olmaya çalıştığınız için sağolun
Anladığım kadarıyla maalesef 3 aylık yaptığım 40 GBlık indirme tuzla buz olup uçup gitti . Gerçekten çok üzgün ve mutsuzum ama yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim . O zaman GTA V hayallerine uzunca bir süre uzak kalacağım

2 tane dosya olabilir mi? Birisi 40 GB diğeri en son başlattığın gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…