Epic Games, GTA V indirmemi sıfırladı

Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Palyaço
Ben GTA V indirmek istiyordum. Evimizde modem olmadığı için mobil veri kullanarak indirme yapmak istedim. 40 GB'ı 3 ayda indirmiştim yaklaşık. Geriye 65 kalmıştır diye seviniyordum. Epic'e bugün girdiğimde indirmeyi en baştan başlattı ve hayallerim yıkıldı. Gerçekten tek isteğim GTA V oynamaktı. Laptopumu aldığımda bile GTA V oynasam yeter diyordum. Gerçekten çok mutsuzum şu anda. Çözümü var mı ne yapabilirim hiçbir fikrim yok. Sadece üzgünüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eve internet bağlatmam imkansız
Şu işlemle indirmeye kaldığın yerden devam edebileceğini düşünüyorum.
HDD'ye yeni bir klasör oluştur ve Epic Games'den GTA V indirmesini oraya başlat sonra şunları uygula: İndirme başladıktan birkaç saniye sonra indirmeyi durdur. Sağ alt köşedeki tepsi simgesine sağ tıklayarak ve ardından Çık'a basarak Epic Games Başlatıcısı'ndan çık. Mevcut oyun dosyalarını, indirmeye başladığın dizine kopyala (Varsayılan: C:\Program Files\[oyunadı]\) Not: Daha önce yüklediğin oyunun .egstore klasörü mevcutsa, dosyaları yeni indirme dizinine kopyalamadan önce bu klasörü sil. Sonra Epic'ten indirmeyi devam ettir. Dosyaları doğrulayacak ve kalanları indirmeye başlayacaktır.
Deniyorum
Hocam sorması ayıp, kaç kb/s ile indiriyorsunuz? Büyük sabır helal olsun. Durumunuz iyiyse paket değiştirin, en azından 16MBPS Paket bile 5, 6 bilemedin 7 günde indirir o oyunu.
Hocam sorun hız değil mobil paketimin boyutu, ayda 20 GB alıyorum ve hem online derse hemde oyuna eşit şekilde paylaştırıyorum. Evimizde Wi-fi yok
Aynısı bana da oldu çok sinir bozucu bir şey korsana teşvik etmiyorum ama Google'dan 4 part şeklinde toplamada 40 GB olan versionu var çıkarıp kurunca 80 GB oluyor içindeki başında X64 ve Update klasörü ve dosyaları haricindeki bütün dosyalrı silip Epic Games'a tarattım 10 GB bir indirme sonra orijinal GTA 5 hazır oldu.
Eğer arkadaşımızın dediği olmazsa tek yol bu gibi oluyor

Dosyaları sen silmediysen kendiliğinden silinmez ekran fotosu atar mısın? Bir de hocam 3 ayda 40GB ne 7 ayda mı oyun indirmeyi düşünüyorsunuz bir internet alın 1-2 güne indirin.
Wifi bağlatamam
Hangi operatör kullanıyorsunuz.
Türk Telekom, ama sorun hız değil paketimin boyutu
Sorun hız değil, paketim sınırlı ve evde Wi-fi yok. Yalnızca mobil veri kullanıyorum
Ben kuzenimden esinlenerek söylemiştim, o 5, 6 günde indirmişti. Ama evinde 5, 6 tane cihaz aktif olarak sürekli internete bağlı muhtemelen bundandır. Ama gerçekten merak ettim arkadaşın download ve upload hızlarını.
N

Deniyorum

Hocam sorun hız değil mobil paketimin boyutu, ayda 20 GB alıyorum ve hem online derse hemde oyuna eşit şekilde paylaştırıyorum. Evimizde Wi-fi yok

Wifi bağlatamam

Anladım. @393982 `ın bahsettiği muhtemelen işe yarayacaktır.

Deniyorum

Wifi bağlatamam

Vodafone olsaydınız yardımcı olurdum.

Ekran Görüntüsü (300).png

hocam bilmediğimden soruyorum, kaldır dersem birşey değişir mi

Hocam indirmesini istediğim klasörü oluşturdum, GTA V'in oraya inmesini nasıl sağlayacağım?

Epic Games klasöründeki GTA V'yi oradan başka bir yere taşı, yeni klasöre değil. Epic Games kapalıyken yap bunu. Sonra Epic Games'i aç, büyük ihtimalle oyunu hiç görmeyecek ve Yükle tuşu çıkacak. Sonra üstte belirttiğim yöntemi dene. Yükle tuşundan yükleneceği klasörü seç. Ama az önce taşıdığın klasöre değil, yeni bir klasöre yükle.

@Gordrhain
Şöyle diyeyim: 2 tane klasör oluştur, birine oyunu taşı. Sonra Epic'i aç ve oyunu taşımadığın klasöre oyunu yükle. Sonra Epic'i sistem tepsisi'nden kapat ve oyunu taşıdığın klasörden diğer oluşturduğun klasöre oyunu taşı ve Epic'i aç ve indirmeyi devam ettir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı