Epic Games, GTA V indirmemi sıfırladı

Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Palyaço
Ben GTA V indirmek istiyordum. Evimizde modem olmadığı için mobil veri kullanarak indirme yapmak istedim. 40 GB'ı 3 ayda indirmiştim yaklaşık. Geriye 65 kalmıştır diye seviniyordum. Epic'e bugün girdiğimde indirmeyi en baştan başlattı ve hayallerim yıkıldı. Gerçekten tek isteğim GTA V oynamaktı. Laptopumu aldığımda bile GTA V oynasam yeter diyordum. Gerçekten çok mutsuzum şu anda. Çözümü var mı ne yapabilirim hiçbir fikrim yok. Sadece üzgünüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dediklerinizi harfiyen yaptım ancak maalesef orijinal klasörün özelliklerden boyutuna baktığımda 220 MB gözüküyordu. Geri taşıdığımda da değişmedi Maalesef. Yardımcı olmaya çalıştığınız için sağolun
Epic Games klasöründeki GTA V'yi oradan başka bir yere taşı, yeni klasöre değil. Epic Games kapalıyken yap bunu. Sonra Epic Games'i aç, büyük ihtimalle oyunu hiç görmeyecek ve Yükle tuşu çıkacak. Sonra üstte belirttiğim yöntemi dene. Yükle tuşundan yükleneceği klasörü seç. Ama az önce taşıdığın klasöre değil, yeni bir klasöre yükle.
Anladığım kadarıyla maalesef 3 aylık yaptığım 40 GBlık indirme tuzla buz olup uçup gitti 😞. Gerçekten çok üzgün ve mutsuzum ama yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim 👍. O zaman GTA V hayallerine uzunca bir süre uzak kalacağım 😖😞

2 tane dosya olabilir mi? Birisi 40 GB diğeri en son başlattığın gibi.
Hocam dediklerinizi harfiyen yaptım ancak maalesef orijinal klasörün özelliklerden boyutuna baktığımda 220 MB gözüküyordu. Geri taşıdığımda da değişmedi Maalesef. Yardımcı olmaya çalıştığınız için sağolun

Anladığım kadarıyla maalesef 3 aylık yaptığım 40 GBlık indirme tuzla buz olup uçup gitti 😞. Gerçekten çok üzgün ve mutsuzum ama yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim 👍. O zaman GTA V hayallerine uzunca bir süre uzak kalacağım 😖😞

2 tane dosya olabilir mi? Birisi 40 GB diğeri en son başlattığın gibi.
Ekran Görüntüsü (301).png

hocam maalesef yalnızca bu var. başka bulamadım (İkinci oluşturduğum bu değil)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı